Succétipparens bästa drag – i miljonjakten

Har spelat in miljoner på V75 – två gånger på ett år

avCharlie Hedstad

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Kanal75
Kristina ”Kicki” Danielsson tillsammans med ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Direkten Tobaksboden i Kalmar spelade in 1,6 miljoner på V75.

Nu bjuder hjärnan bakom succéandelarna på bästa dragen till lördagens jackpott.

– Global Undecided i V75–5, den kanske vi ska hålla för oss själva, säger Kristin ”Kicki” Danielsson.

Direkten Tobaksboden i Kalmar spelade in överlägset mest i Sverige på V75 när omgången avgjordes på Örebrotravet i Oktober, 1,6 miljoner. 

Det var andra gången på under ett år som butikens andelsköpare fick dela på en storvinst. Kristina “Kicki” Danielsson, 50, jobbar i butiken och det är hon som är geniet bakom miljonvinsterna.

”Kicki” börjar plugga på V75 tidigt i veckan och har redan nu andelssystemen inför lördagens V75-jackpott på Bergsåker klara.

– Vanligtvis gör jag klart mina andelar redan på onsdagskvällen, nu har jag vart i Ullared hela onsdagen så jag gjorde klart allting redan i tisdags. Vi får hoppas det går ännu bättre med det upplägget, säger hon och skrattar.

”Så lätt är det inte”

Hur är reaktionerna bland kunderna när du fortsätter leverera vinster?

– De är väldigt nöjda när det går bra såklart, försäljningen av andelar har ökat väldigt mycket. Men en del kunder tror att jag ska sätta V75 varje vecka, men riktigt så lätt är det inte.

En finländsk kusk är en av “Kickis” favoriter men det är varken Jorma Kontio eller Kaj Widell.

– Jag har givetvis med Mika Forrs i sista avdelningen på lördag, han är en av favoriterna. Han är en av de jag brukar gå på och finns ofta med på mina andelar.

En chansspik

V75-cirkusen rullar vidare till Sundsvall och Bergsåkers travbana på lördag. Det blev ingen utdelning på fem rätt i lördags, därför spelar vi med extrapengar i sjurättspotten den här helgen, ATG beräknar en jackpott på 48 miljoner till en ensam vinnare.

Kan du bjuda läsarna på några drag till V75?

– Jag har en skräll som jag spikar (V75-5), det är 9 Global Undecided. Men den kanske vi ska hålla för oss själva. 

Hon fortsätter:

– Jag spikar Månprinsen A.M. (V75-4), han är storfavorit men jag tror han bara vinner. I gulddivisionen (V75-3) garderar jag Zenit Brick med On Track Piraten.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75