Julklappen: 2,3 miljoner kronor

avChristoffer Wickman

Foto: Privat
Hajrudin Masic spelade in 2,3 miljoner kronor på V75 i lördags till sina kunder hos Infartens Spel och Tobak i Landskrona

Klackarna i taket hos Infartens Spel och Tobak i Landskrona i lördags.

Anledningen: butikens andelssystem till V75 gick in och 95 kunder fick dela på drygt 2,3 miljoner kronor.

– Perfekt för kunderna nu lagom till jul, säger butikens ägare, och hjärnan bakom V75-systemet, Hajrudin Masic till Trav365.

95 kunder hade köpt in sig i Infartens Spel och Tobaks V75-system i lördags för 149 kronor.

Det kan man kalla ett bra ”köp”.

V75-systemet fick alla sju rätt och totalt spelade butiken in drygt 2,3 miljoner kronor.

Varje andel blev värd 24 430 kronor.

Av förståeliga skäl är det klackarna i taket hos spelbutiken i Landskrona just nu.

”De är mycket glada”

– Man är mycket glad för kundernas skull just nu, nästan alla mina stamkunder var med på systemet och det har varit många glada miner, säger Hajrudin Masic till Trav365 och fortsätter:

– Det har varit full rulle i butiken sedan i lördags och för många kom det här perfekt inför julafton, det är rätt så bra pengar de får. Drygt 24 000 kronor på satsade 149 kronor.

Vad säger kunderna?

– De är mycket glada så klart, några har kommit in med blommor och jag är väldigt glad för deras skull. Det är jättebra för vår butik också, sådant här får man lite luft av.

”Kunde man bara njuta”

V75-systemet hade tre spikar, Coin Perdu, Tjacko Zaz och Isor Håleryd. Inför den sista V75-avdelningen satt de med alla hästar kvar, och det enda de väntade på var hur stor vinsten skulle bli.

– Nu vann ju andrahandsfavoriten och det hade kunnat bli betydligt mer, men vi klagar givetvis inte och är jättenöjda ändå, skrattar Hajrudin Masic.

Som alltid följde Hajrudin Masic travet live, och det var en spännande lördagseftermiddag.

– Det började kanonbra när vi hade med de två storskrällarna som inledde V75-omgången, den första skrällen fick vi med på fem hästar och i V75-2 hade vi streck för alla tolv. När spikarna sedan gick in och vi hade alla hästar i sista V75-avdelningen kunde man bara njuta. Det här är perfekt och jag är mycket glad.