Sportbladets DD-tips

TRAV

Så spelar experten.

V65-5

Rankning: 4–11–12–10–3–9–8–1–2–7–6–5.

Kommentar: Fyra stycken jättefina treåringar höjer sig över resten i detta lopp. Vi ser ingen anledning att chansa bort någon av dem – kan man helgardera på fyra streck bör man vara nöjd. Tipset till Roxa Sisu helt baserat på att hon har bra spår där de andra tre har dåliga. Brasklapp dock för att hon är aningen ojämn. For Life är nog den största talangen i samlingen.

V65-6

Rankning: 2–3–9–4–11–1–8–10–5–7–6–12.

Kommentar: Mitt Popcorn har, bortsett från en sämre insatser för tre starter sedan, gjort en gedigen­ säsong. Nu möter han ett antal hästar som kan mäta­ sig med honom men då han fått det bästa spåret tycker vi att mycket talar för honom. Inte för att han är beroende av ledningen men han är troligen snabb nog att ta hand om den, och det är klart att det i så fall

underlättar ytterligare i jakten på seger. På DD-spelet­ streckar vi ytterligare två hästar. Michael America får plats tack vare sin fina grundkapacitet, fast formen är inte på topp – har inte varit det sista halvan av detta år. Zingaro Transs R. är under stadig utveckling.