”Mitt miljondrag är ofattbart lite spelad”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 23 september på Åby och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Fredrik Persson tillsammans med Benjamin S.H. är ett skrällspel på V86
Foto: MALIN ALBINSSON/TR BILD
Fredrik Persson tillsammans med Benjamin S.H. är ett skrällspel på V86

Full pott förra onsdagen och över 10 000 kronor tillbaka i vinst per andel på V86.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla. Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Mitt miljondrag är ofattbart lite spelad, säger Sportbladets Erik Pettersson.


ANNONS: Full pott förra onsdagen på V86 och full pott på V75 i lördags. Här ryggar du andelssystemen i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Åby och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Vid onsdagens V86-omgång från Jägersro och Solvalla satte andelssystemet ”V86 i sista stund” med Erik Pettersson alla åtta rätt.

Totalt inspelat: 261 395 kronor

Vinst per system: 150 804 kronor

Vinst per andel: 10 053 kronor.

Premiär för V86-podden

Missa inte vår premiär av V86-podden ”Spets & Slut” med Erik Pettersson och Mario Lipovac. Du hittar avsnittet i spelaren i ovan eller nedan. Läs mer här!

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 13.00, onsdagen den 23 september.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

10 Boston Wise L. (V86-2) var det mycket bra rapporter kring inför Sverige-debuten och då fick han sent fritt och gick riktigt bra över mål. Nu kommer hästen ut igen och möter ett passande gäng. Jänkarvagnen åker på och det är väl inte otroligt att det blir någon ändring på huvudlaget. Rapporterna är fortsatt mycket starka inför detta och trots att han bara är tre år, så tror jag ”Boston” är kaxig nog att kliva runt det här gänget. Det känns nämligen som han har alldeles för lite pengar på sig kontra sin kapacitet. Tvilling med 6 Gazoline Mearas.

Miljonrensarna

10 Benjamin S.H. (V86-1) är en häst som jag verkligen gillar. Senast blev det galopp, men upphämtningen var av bästa märke. Han är tuff och tål jobb och skulle gynnas mycket om det blir lite överpace på det här loppet. Som jag läser det kan det bli exakt så, då blir Benjamin inte enkel att stå emot. Ofattbart lite spelad just nu. Sex procent.

4 Ghostintheshell (V86-4) trivs mycket bra i den främre träffen och har nu fått ett bra läge igen. Det blir nog rejäl körning här, men jag är inne på att hon kan hålla ut snabbe 5 Queen of Trixs och även kunna få överta av 1 Gobi Princess, som har samma ägare. Mycket tidig! 17 mot favoritens 29 procent.

Tänk på att...

... tävlingarna saxas mellan Solvalla och Åby den här onsdagen.

... 4 Sweetman (V86-1) visade finfin form senast och nu spänner tränare Lars i Nilsson på en jänkarvagn.

... 1 Vikens Dome (V86-5) gör första starten för Robert Bergh som planerar att rycka skorna runt om för första gången. Spåret är rätt kallt, men den här måste jag vara med på i regidebuten. Kan slå till direkt!

... 11 Bordeaux S. (V86-5) kunde inte följa med Farlander Am senast, men avslutningen var ändå av bästa märke och en liknande insats nu räcker mycket långt.

... V86-8 är vidöppet. Mitt råd: massgardera.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

10 Boston Wise L. (V86-2) svarade för en vass debut för Timo Nurmos senast, öppnade kvickt och fick sedan andra utvändigt. När väl luckan kom på upploppet sköt hon till mycket kvickt och var nära att vinna. Jag tror hon går framåt med loppet i kroppen och spåret behöver inte vara fel. Hon visade att hon är kvick en bit och hittar bara Rikard N Skoglund vettigt slagläge tror jag hon fäller samtliga till slut.

Miljonrensarna

4 Sweetman (V86-1) är ojämn men när han får det att stämma kan det se ut som det gjorde senast, han vann överlägset från ledningen och såg mycket fin ut. Ingen superrensare men ska med tidigt på lappen. 19 mot favoritens 25 procent.

10 Benjamin S.H. i samma lopp blir borttappad. Galopperade bort sig senast och sladdade där bak men spurtade mycket fint i skymundan till slut. Kan slå till om de kör där fram. Sex procent.

8 Tullibardine Boe (V86-8) vann direkt efter vila senast och har verkligen rätt inställning. Jag tror hon kan bli en obehaglig överraskning i avslutningen. Även anmält barfota runt om vilket blir första gången, intressant! Nio procent.

Tänk på att...

... Åby och Solvalla delar på veckans V86-omgång och det ser mycket intressant ut. Tycker man fått ihop fina tävlingar och jag tror att det kan smälla ordentligt i vissa lopp. 

... 1 Gobi Princess (V86-4) galopperade dubbelt senast men var smällfin gången innan när hon vann från ledningen. Hon har ett bra spår och är snabb ut, ska med tidigt.

... 12 Unoicsdue Gnafa’ (V86-5) övertygade stort hos Björn Goop i början men har åkt på två plumpar. Löper han upp till sitt rätta jag kan han vinna, men jag sätter ett frågetecken för formen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Som jag läser loppet så sitter 3 Le Crack Sox (V86-6) i ledningen tämligen omgående i det här loppet. Det är en lite skör häst som har hög grundkapacitet så det känns som han är väl iordning för det här loppet. Dessutom hoppar Örjan Kihlström upp i sulkyn. Han är en mästare på att köra i rätt tempo i ledningen och över den korta distansen måste det bli oerhört svårt att plocka ner den här hästen. Definitivt för hästarna på tillägg, trots att de såklart är bra. Nej, här är det favorit på att Kihlström lurar övriga och åker undan över upploppet. Spik!

Miljonrensarna

Om man inte spikar Timo Nurmos skjutare 10 Boston Wise L. (V86-2) så tycker jag inte att man ska underskatta 3 Darlington. I den senaste starten spetsade han från spår långt ut på Lunden och ledde hela vägen i överlägsen stil. Den här kanske inte alla har koll på, men han kommer nog att sälja sig dyrt igen. Sex procent.

V86-8 känns som ett mycket roligt spellopp och det är extra härligt att det är sista avdelningen på V86, när förhoppningsvis de flesta inte har råd med så stor gardering. Jag lyfter fram 3 Juvelen Miss F. och 8 Tullbardine Boe som tänkbara vinnare. Båda på nio procent.

Tänk på att...

... Solvalla och Åby är värdar för racen den här veckan. Det ser ut att bli mycket fint väder i Stockholm, men det kan komma någon skur runt Mölndal på kvällen, men det ska inte kunna ”förstöra” några banunderlag.

... Peter Untersteiner tar ut 5 Global Venture (V86-1) efter en liten tävlingspaus. Hästen kan öppna snabbt och ”PU” hänger på jänkarvagnen.

... 4 Zebrina Font (V86-3) ser ut att bli för stor favorit i montéloppet. Kanske rättar till sig, men jag kommer att gardera upp det här loppet rätt så rejält.

... Åke Lindblom snackar gott om 2 Tonique (V86-4) och gillar träningsrundorna inför den här starten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 Velten Limelight (V86-5) blev det fel för senast när han spenderade halva loppet i tredjespår, men höll ändå till en fjärdeplats. Tätare starter nu och när värsta motståndet lottats till sämre lägen så tror jag Ebbinge tidigt kör till för att överta täten. Därifrån ska motståndarna vara mycket bra för att plocka ner honom.

Miljonrensarna

9 Copimade (V86-3) är en stark häst som gjort det bra på slutet. Känns som att han kan passa i monté. En del hästar är inte så mycket ridna inför montédebuten, men Flemmings hästar brukar komma väl förberedda och ridtränade så här kan vi säkert räkna med en rejäl insats med duktige Carre i sadeln! Nio procent.

1 Gobi Pincess (V86-4) är ingen superrensare, men måste med mycket tidigt. Hade inte sin bästa dag senast och stallet meddelar att hon är åtgärdad efteråt. Riktigt snabb från start och spår 1 över korta häcken känns som optimala förutsättningar. Med helstängt, bike och barfota runt om blir jag inte förvånad om Eklundh leder detta lopp från start till mål. 20 procent mot favoritens 29.

Tänk på att...

... V86 är ett miljonspel där vi gång på gång fått se höga utdelningar, trots ett antal favoritsegrar. Man ska inte vara rädd för att spika till hög streckprocent på V86 – det ger ofta bra ändå!

3 Robin Hood (V86-3) tillhörde toppen bland montéhästarna ett tag, men varit nere i en rejäl svacka senaste halvåret. Sist såg han dock mycket fin ut och kanske kan har han åter hittat formen? I så fall räcker han långt!

9 Timotee Journey (V86-2) var åter efter lång vila senast och avsaknaden av lopp i kroppen gjorde nog att det fattades lite till slut. Hästen såg dock fin ut. Anmäld barfota fram för första gången. Pass upp!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Åby och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Flygares V86-system i kväll. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga Nils Larssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE