Här är Hultmans otroliga V75-facit

Foto: Kanal 75
Stefan Hultman med sin stjärna Marshland.
TRAV

Stefan Hultman har gjort succé på V75 de senaste veckorna.

På lördag har han toppchans att ta sjunde segern i gulddivisionen med favoriten Marshland.

– Hästen håller väldigt bra form, säger Tommy Berghagen i stallet i Sportbladets kuskintervjuer.

Solvallatränaren Stefan Hultman har radat segrarna i gulddivisionen de senaste veckorna. Varje gång han har ställt upp med en häst i högsta klass den senaste tiden har det slutat med seger.

Sjunde segern

Vid lördagens V75-finaler på Solvalla kan tränaren ta sjunde triumfen i guldloppet då hans stjärna Marshland startar i V75-3.

Hästen har tagit två raka segrar på V75 i de senaste starterna och blir hårt betrodd i V75-3. Men det ser ut att kunna bli en tuff duell mellan Lutfi Kolgjinis Sahara Dynamite och Stefan Hultmans Marshland.

Kolgjini har lovat att ladda allt som går för ledningen och vägrar att köra i rygg.

Häst med form

Från stall Hultman är det positiva toner inför lördagen och allt är bra med hästen efter den senaste starten på Bergsåker.

– Marshland visat mycket fin form här i vinter och har varit rejäl vid två raka gulddivisionssegrar. Hästen håller väldigt bra form på alla sätt och vis. Han ser fin ut i den träning han har fått inför starten. Så det ser helt klart bra ut, säger Tommy Berghagen.

”Kvick ut”

Stallet vill dock inte riktigt avslöja taktiken inför loppet.

– Marshland är riktigt kvick ut. Det visade han om inte annat senast. Sedan får man se hur Örjan lägger upp taktiken. Det är ingen idé att ge sig in och spekulera i. Så här på förhand är det inte planerat för några ändringar och på förhand ser det också ut som en bra chans, säger Tommy Berghagen i Sportbladets kuskintervjuer.

Här kan du läsa mer vad tränarna säger om sina V75-chanser.