”Alla känner till den här vinsten”

Foto: Vann mest i Sverige Det var fest i spelbutiken Hemköp Kungsbacka Torg förra veckan. Under onsdagskvällen vann de 2,1 miljoner kronor på V86. Nu hoppas de på repris i kväll
TRAV

Förra onsdagen spelade Carol Karlsson in 2,1 miljoner kronor till tolv kunder hos Hemköp Kungsbacka Torg – klart mest i landet.

Nu bjuder hon på sina bästa tips till kvällens V86-omgång.

– Hall of Fashion och Global Racecourse är spikarna, säger hon till Trav365.

Det blev en svårfunnen V86-rad förra veckan – vilket slutade i miljonregn över Sverige.

Endast 4,71 system lyckades med konsten att pricka in alla åtta rätt.

1,71 av de systemen gick till Hemköp Kungsbacka Torg.

Där fick tolv lyckliga kunder dela på 2,1 miljoner kronor – lite drygt 182 000 kronor per andel.

Hjärnan bakom det vinnande systemet var butikens spelansvariga Carol Karlsson.
– Jag tror det här är den största andelsvinsten någonsin i Kungsbacka. Det är sanslöst, att det kan gå vägen, sa Carol Karlsson dagen efter vinsten, vilket får oss att tänka på låten Oh Carol av Smokie.

Nu berättar Carol Karlsson för Trav365 om sin travanknytning, hur veckan efter storvinsten varit, och hon bjuder också på de bästa tipsen till kvällens V86-omgång som saxas mellan Solvalla och Bergsåker.

”Takter är min svärson”

– Jag har hållit på med trav sedan 1965, så lite koll har jag, säger Carol Karlsson till Trav365 och fortsätter:

– Min dotter är Jenny J Karlsson som kört och vunnit på V75, och min svärson är Johnny Takter, så jag hänger med mycket i travet och försöker hålla koll.

Carol Karlsson har gjort ett V86-system till kvällens omgång efter samma segerrecept som förra veckan, hon tar ut spikarna och några hästar till på egen hand, resten låter hon Harry Boy sköta.

– Jag läser igenom omgångarna och letar mig fram till bra spikar, och det gick ju bra förra veckan. Jag hoppas det ska gå bra även den här veckan och i kväll har vi spikat 5 Hall of Fashion (V86-1) och 6 Global Racecourse (V85-5).

Hur har veckan varit efter förra onsdagens succé?

– Det har varit en jättekul vecka, hur kul som helst. Kunderna är jättegoa här i Kungsbacka och alla känner till den här vinsten så det är jätteroligt.

Se nedan för Carol Karlssons V86-system