Wangle: ”Det går väl inte att sluta nu?”

TRAV

Den stora duellen mellan Treasure Kronos och Ultimate Wine uteblev.

I stället handlade snackisen om den ursinniga duellen mellan Lutfi Kolgjini och Joakim Lövgren.

Snacka om att ingen ville vika ner sig.

Jairo mot Olympic Kronos.

Joakim Lövgren mot Lutfi Kolgjini.

Där har ni årets största duell på V75. Vem som vann? Ingen.

Det slutade i fiasko där ingen av ekipagen hade med segern att göra.

▪▪▪

Den största duellen på förhand, Ulitmate Wine mot Treasure Kronos uteblev då den sistnämnde galopperade direkt. Tråkigt!

Samtidigt ska vi hylla Peter Untersteiners häst som gjorde sin sista start i karriären. Men, det går väl inte att sluta nu?

Sedan måste man lyfta fram familjehästen Pacific Face som imponerade stort igen.

Här är Sportbladets plusbetyg från omgången

Pacific Face: Wow, snacka om att bara vara bäst på plan. Det var inget snack, utan Giuseppe Lubrano gick på knock-out och sänkte alla. Utvändigt ledaren...Det var en härlig insats och fantastiskt bra tränarjobb av Lubrano, som i och med segern även tog sin första seger på V75.

Ultimate Wine: Vann på snabba segertiden 1.11,0 och fick avsluta karriären med tredje raka segern. Återigen spets och slut. Det är minst sagt ett häftigt avslut. Nu är tanken att hon ska betäckas med självaste Nuncio. Om Peter Untersteiner och ägarna inte väljer en start till. Minst.

Pastore Bob: Gjorde andra starten för Johan Untersteiner och såg smällfin ut. Det bar iväg tidigt till ledningen och sedan var det lekstuga. Hästen såg jättefin ut hela vägen och Johan Untersteiner kunde jubla på hemmaplan.

Yankee Boy: Fick visserligen ett perfekt lopp, men såg jättefin ut och vann lätt efter ett snabbt upplopp. Stefan P Pettersson har verkligen fått snurr på den här hästen och med både startsnabbhet och styrka kommer Mantorpshästen få segerdefilera fler gånger.

Clemenza Am: Att spurta ner Master Crowe över ett upplopp är det inte många som gör, men Ludde Kolgjini lyckades. Det var en frän duell som Kolgjini avgjorde i sista stegen och Clemenza Am fixade miljonutdelning på V75. Den här hästen duger gott i klassen och bara den funkar är det en kandidat för gulddivisionen helt klart.

Sauron Pil: Hejdlös galopp direkt och storfavoriten försvann. Ny galopp mitt i loppet. Nej, den här snackhästen är det någonting fel på... Men är det någon tränaren som ska lösa det så är det ju Peter Untersteiner.

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM