Expertens guide – till 11 miljoner

Publicerad 2016-11-16

V86-experten Patrik Fernlund

Jackpott på V86 i kväll med elva miljoner kronor till en ensam vinnare.

V86-experten Patrik Fernlund guidar dig mot miljonerna.

– Origo Tilly står på tur för seger, säger han till Trav365.

Under onsdagskvällen avgörs V86-omgången på Jägersro i Malmö och Solvalla i Stockholm.

Det är jackpott på spelformen och elva miljoner kronor väntar en ensam vinnare – i så fall den i särklass högsta V86-vinsten hittills i år.

V86-experten Patrik Fernlund bjuder nu Trav365:s läsare på sina bästa tips i omgången.

”Ett lyft för hela V86”

– Det finns ett par klara favoriter i kväll där vissa känns starka, men jag tror ändå det kan skrälla på sina hörn och jag tror på skaplig utdelning. Det blir nog ingen ensam vinnare, men det blir ofta bra pengar på V86 och det krävs inte mycket för att utdelningen ska sticka iväg och det är det som är fascinerande med V86, säger Patrik Fernlund till Trav365.

I kväll är det premiär för V86 Tillsammans, tror du det kommer vara positivt för V86-omsättningen?

– Det tror jag absolut, det är ett bra format att ha. V86 är ett svårt och långt spel och jag tror det är väldigt nyttigt att spela med kompisar eller gå med i något Tillsammans-gäng, det tror jag kan vara gynnsamt i längden att spela med andra. V86 är svårt och det krävs rätt stora system, då är Tillsammans ett väldigt bra verktyg och jag tror det ger hela V86-spelet ett lyft.

Bästa tipsen

Vad är bästa tipsen i kväll?

– 2 Undine (V86-4) har en väldigt bra uppgift, hon blir klar favorit och jag ska erkänna att hon inte haft toppform på slutet, men uppgiften ser väldigt passande ut. Hon har bra utgångsläge, bör tidigt sitta i ledningen, och då måste hon ha jättechans. En stabil spik i omgången, trots att hon blir klar favorit.

Något, eller några drag?

– I V86-6 tycker jag att 2 External Power och 9 Actual Star är ett bra lås, jag tycker det är två spännande hästar som jag tror mycket på och det är enligt mig ett starkt lås, säger Patrik Fernlund och avslutar:

– 5 Origo Tilly (V86-2) tycker jag är spännande, han står på tur för seger och har gjort länge nu och jag blir inte förvånad om den vinner i kväll. Sedan är 5 Stepping Spaceboy (V86-8) en jättefin häst, där finns det bra kunnande och jag tror den kommer vara långt fram till låga spelprocent.

Som vanligt rapporterar Patrik Fernlund direkt från Solvalla via sin Twitter, och för de tidiga besökarna på Solvalla har han också uppsnack på Ströget klockan 17.30.

Följ ämnen i artikeln