Experternas guide: Vinn 10 miljoner kr

V86-spelet lockar med tio miljoner kronor till en ensam vinnare i kväll.

Här bjuder experterna på Solvalla och Jägersro på tipsen.

– Jag tror att For Pleasure As och Denim Boko kommer dansa undan i ledningen, säger Anders Nilsson på Jägersro.

– Bear With Me var heroisk senast, måste vinna snart, säger Patrik Fernlund på Solvalla.

Strålande väder i både Stockholm och Malmö och extramiljoner i V86-potten. Det är upplagt för travfest i kväll och två som är superladdade inför jackpott-omgången saxad mellan Solvalla och Jägersro är spelexperterna Patrik Fernlund (Solvalla) och Anders Nilsson (Jägersro).

För Trav365 ger de dig guiden – i sista stund – som kan göra dig rik på hästar om några timmar.

Spikar segerstaplaren

Från och med det att startlistorna blev lottade och klara i slutet förra veckan har Fernlund ”bott” i lopparkivet för att serva Solvallabesökarna och twitter-följarna till V86-experten det absolut bästa på V86.

Det här har han kommit fram till:

– 9 Perfect Cash (V86-6) radar upp segrarna och det är en fantastiskt fin häst med skön inställning. Hon springer alltid hela vägen in i mål, och möter hästar hon normalt sett slår. Dagens bästa spik. Chansspikar 5 Donna di Quattro (V86-5). Vinna eller försvinna, och jag har feeling för henne.

Miljondrag?

– 2 For Pleasure As (V86-3) var grymt fin i comebacken, och har ett perfekt läge denna gång. Ett måstestreck på kupongerna.

– 4 Bear With Me (V86-4) var heroisk senast, måste få vinna snart. Dags nu? 2 New Approach (V86-8) har aldrig förlorat på aktuell distans. Behövde loppet senast, och är ett kul drag!

”Snabba förhållanden”

Lika påläst är Anders Nilsson, tipsexpert på ”Jägers” i Malmö. Han ser fram emot en strålande kväll på ovalen.

– Vi har kanonväder här. Vi har en bit över tio grader och ingen vind att snacka om, det kommer bli snabba förhållanden i kväll.  Jag tror att For Pleasure As och Denim Boko kommer dansa undan i ledningen, säger han.

Var kan det skrälla?

– Första V86, ett stolopp, tycker jag är väldigt svåranlyserad. Jag är skeptisk till de mest betrodda. Här tror jag att det kan hända något.

– ”Ludde” lät väldigt nöjd med 15 Juggle Face i V86-7. Men jag skrev upp 14 Beatles i mitt program senast. Då gick hästen vrålsnabbt till slut. Jag pratade med Michael Lönborg och han var uppåt, och att det är längre distans är bara plus. Det är roligt drag, just nu är hästen spelad till fem procent, säger han.

”Enorma tider”

Fernlund uppmanar alla att besöka Solvalla  i kväll för att uppleva sport och spel i toppklass.

– Det kan bli enorma tider på Solvalla, perfekt väder och temperatur. Jag rekommenderar alla att besöka Solvalla, det blir fartfest. Med det nya upplägget med V65 bara på Solvalla så är publikupplevelsen bättre.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!