Spiken som ska ge 48 miljoner kr före julafton

1 av 2 | Foto: Lage Berglund, amatörtränare i Skellefteå, och hans häst Ultralum kan ta femte raka vinsten på lördag när V75 avgörs på Bergsåker. 48 miljoner väntar en ensam vinnare och det är hela 80 miljoner att spela om.
TRAV

Bara några dagar före julafton kan du spela in den tredje största travvinsten i historien.

Jackpott på V75 på lördag och 80 miljoner kronor att spela om.

Redan nu har experten Micke Nybrink en spik att bjuda på; Ultralum V75-7.

– Jag har tittat på motståndet, det känns som om det är färdiganalyserat där redan, säger Micke Nybrink.

Innan, under och efter jul finns det flera chanser till att det spela in mångmiljonbelopp på travet då fyra V75-omgångar ska avgöras på åtta dagar.

Miljonfesten börjar nu på lördag med jackpott på Bergsåker och 80 miljoner kronor att spela om. Det innebär att en ensam vinnare kan ta hem hela 48 miljoner kronor.

I söndagens Vinnare V64 gick programledaren Per Skoglund och experterna Micke Nybrink och Anders Lindqvist igenom helgens V75-omgång.

”Vore något att handla julklappar för”

Skoglund konstaterade att det inte vore helt fel att att få in extra pengar så här i jultider.

– 48 miljoner till en ensam vinnare, det vore något att handla julklappar för. Men man behöver ju inte handla för allt kanske, säger han.

”Har varit fruktansvärt bra”

Micke Nybrink har redan hittat hästen som han tror bara vinner.

– Vi har en spik i Zoogins lopp, Ultralum. Fyra raka segrar har han och hästen har varit fruktansvärt bra. I det loppet är det lång distans och de startar på tre volter. Jag har tittat på motståndet, det känns som om det är färdiganalyserat där redan, säger Micke Nybrink.

Se Vinnare V64 här.