– Bara smällvinner, han är bästa spiken

TRAV

Vann miljoner på V75 i lördags – bjuder på V86-tips

Foto: Privat
Succétipparen Kristina Danielsson och ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog

För tre månader sedan började Kristina Danielsson arbeta hos Direkten Tobaksboden i Kalmar.

I lördags spelade hon in 1,5 miljoner kronor på V75 till butikens kunder.

– Vi hade tårtkalas både måndag och tisdag, och sedan har TV4 varit här också, säger butikens ägare Tobias Davidsson till Trav365.

I lördags avgjordes V75 på Hagmyren och skrällar som Zenit Brick och Joe Hoo Lee gjorde att utdelningen för sju rätt stack iväg till 174 175 kronor.

Direkt efter att Per Linderoth vunnit den avslutande V75-avdelningen med skrällen Joe Hoo Lee så jublades det friskt i Kalmar.

Anledningen: Direkten Tobaksboden satte full pott på V75 och spelade in 1,5 miljoner kronor, klart mest bland landets ATG-ombud.

Nu berättar butikens ägare Tobias Davidsson, 34, om succén och bjuder samtidigt på butikens bästa tips till V86-tävlingarna på Solvalla i kväll.

”Oerhört roligt”

– Vi hade en andel på V75 i lördags som kostade 100 kronor per andel, vi fick sju rätt och varje andel blev värd 22 117 kronor. Totalt sålde vi 67 andelar, så vinsten blev runt 1,5 miljoner kronor, berättar Tobias Davidsson för Trav365.

Hur har reaktionerna varit bland kunderna?

– Fantastiska, det har varit oerhört roligt. Vi hade tårtkalas både i måndags och tisdags och sedan har även ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog och TV4 varit här, oerhört trevligt.

Bästa V86-tipsen

Hjärnan bakom succévinsten i lördags är butikens Kristina ”Kicki” Danielsson, som nyss börjat arbeta hos Direkten Tobaksboden i Kalmar.

– Hon har bara jobbat här drygt tre månader och det kan inte bli bättre, hon har levererat. Hon är påläst och har bra koll och hon är duktig, men det här var hennes största vinst hittills.

Vad säger hon själv om succén?

– Hon är lyrisk och jättenöjd, sedan fick hon träffa sin idol Hans G Lindskog också. Vi älskar att dela ut pengar till våra kunder, det är ju det som det hela går ut på.

I kväll är det V86-tävlingar på Solvalla, och butiken bjuder på sina bästa tips.

– 3 Diamanten (V86-7) är bästa spiken, den bara smällvinner, och sedan kan 6 Lorina Pink (V86-2) vara en bra lösning, den tycker vi är spelvärd, säger Tobias Davidsson.