Vann 2,2 milj – tack vare supertjänsten

TRAV

Trav365:s läsare vann storvinsten på V75 – hyllade liverapporten

Foto: Trav365:s Patrik Fernlund bjöd på tips som gav miljoner till en läsare.

2010 är året då hela 195 personer har blivit miljonärer på V75.

Trav365 listar de häftigaste miljonvinsterna.

I januari lyckades en spelare vinna 2,2 miljoner på V75 tack vare Trav365:s liverapport.

Spel på travhästar slår rekordsiffror i år. För sjunde året i rad slår spelbolaget ATG rekord i omsättning. Dessutom slår spelbolaget rekord i antalet miljonvinnare på V75. I år har 195 spelare blivit miljonärer på spelformen.

I februari blev en av Trav365:s läsare miljonärer tack vare vår liverapport. Varje V75-omgång rapporterar vi minut för minut från tävlingarna och genom att följa tipsen lyckades mannen vinna 2,2 miljoner.

– Strax innan V75 skulle starta så hade jag gjort ett system och var på väg att lämna in det, då såg jag på Sportbladets liverapport att det var en bra värmning på Access Tooma i V75-3 och då tog jag med den i stället för Chanel Håleryd i V75-2. Hade jag inte följt livetjänsten hade jag inte fått sju rätt, berättade han.

”Perfekt för mig”

Efter vinsten hyllade han supertjänsten.

– Sportbladets liverapport är perfekt för mig som inte är så insatt i travet. Värmningar är en väldigt viktig del, men det är helt omöjligt för mig att se om en häst ser bra ut eller inte och då är det här en perfekt hjälp, säger han.

Miljonvinnaren hade svårt att smälta vinsten och förstod inte riktigt att det var sant. För Trav365 berättade han vad han skulle göra för pengarna

– Jag ska snart åka på två veckors semester till Asien, det ska bli skönt att slappna av. Det har hänt väldigt mycket på sista tiden och jag behöver komma bort. Sedan har jag och min flickvän funderingar på att köpa ett hus och då kan pengarna komma väl till pass.

Efter miljonvinsten blev det ett enormt intresse att följa liverapporten på Trav365. En vanlig V75-omgång kan uppåt 10 000 personer följa tjänsten.

– Liverapporten har fått ett riktig uppsving under året och det har varit både större och mindre vinster efter miljonsuccén. Man märker att folk uppskattar och gillar vår service. Det är inte bara under lördagar den är populär, även onsdagar och övriga dagar lockar mycket folk. Vi har flera duktiga liverapportörer som är väl pålästa inför varje tävlingsdag. Nu hoppas vi på fler storvinster under 2011, säger Trav365:s Patrik Fernlund.