Kusken: Så ordnar jag julmiljonerna

Foto: Thomas Uhrberg.
TRAV

Med fem hästar på V75 är Thomas Uhrberg stekhet.

Nu kan han fixa julmiljoner till landets travspelare.

– Jag har två vinnarbud, säger Uhrberg.

Det är tredje året i rad en extrainsatt V75-omgång körs kvällen före julafton. Travet kommer att sändas direkt i TV4 Sport med start 19.00. Travfolk runt om i landet kommer bänka sig framför tv:n med glögg, julgodis en V75-lapp och den nygriljerade skinkan.

”Bra för klassen”

Jägersrokusken Thomas Uhrberg är en av huvudpersonerna på V75 då han kör fem hästar inom spelet. Uhrberg har fin form på sina hästar och han tror på två bra chanser på torsdag.

– Mr Kronos (V75-6) är min bästa chans. Han har gått jättebra hela tiden och att det är längre distans nu har ingen betydelse. Han är bra för klassen och jag tror på bra chans.

– My Fix (V75-5) var dålig senast men det berodde på en halsinfektion. Jag tror och hoppas att det ska vara bättre nu men jag vet inte hur jag lägger upp det. Jag får nog ledningen från början och tror en del på honom. Det är min näst bästa chans.

Vad tror du om dina övriga V75-hästar?

– Beijing Man (V75-1) vann på ett bra sätt från ledningen senast i ett ganska billigt lopp. Jag tror det är tuffare den här gången och det blir svårt att vinna.

– Mr Shimmer (V75-4) har bra form men ett dåligt läge. Han har gått bra men jag är nöjd med en hygglig slant.

– Coldplay Pellini (V75-7) var lite snorig i dag och det är risk att det blir strykning där, vi får se. Han har ett dåligt läge och möter någon som är för bra, säger Thomas Uhrberg till Trav365.