Knepet kan ge 2,5 gånger storvinsten

TRAV

Miljonvinsterna har öst ner över Rättvikstravet de senaste två åren.

Nu kan du vinna miljoner – och ta hem ännu mer om du spelar med den fräcka lösningen.

– Har man uthållighet och en stor plånbok är det ett bra alternativ att spela V7, säger spelexperten Mohammed Malla.

42 nya miljonärer har V75 skapat de senaste två åren då ATG:s stora spelform gästat Dalarna och Rättvikstravet. Miljonvinsterna har duggat tätt – och på lördag kan det återigen bli jätteutdelning på sommarbanan arrangerar Sommartravets final med 500 000 kronor till vinnaren.

För de fräcka spelarna kan miljonvinsten bli ännu större. Nuförtiden har V75-spelarna möjlighet att välja att bara spela för sju rätt – och då ha chansen på riktigt stora pengar. Väljer du att spela V7 får du ingen utdelning på sex och fem rätt men får du sju rätt belönas du med 2,5 gånger utdelningen.

”Ett måste när det är jackpott”

Mohammed Malla, spelexpert, väljer ofta att bara spela för sju rätt – och gillar det.

– Det är ett måste när det är jackpott, då är det matematiskt helt rätt för man får bra betalt. Jag provade att göra det på V75 hela förra året men jag gick back på det. Hade jag däremot fått in någon sjua så hade jag fått riktigt bra betalt. Det är ett hårfint beslut, men det är helt överlägset att alternativet finns, säger Malla.

Finns det någon oskriven regel för när man ska spela för sju rätt?

– Nej. Men man måste ha uthållighet och en stor plånbok för det. När man väl får in en sjua får man riktigt bra betalt. Satsar man på att vinna den stora degen ska man spela för V7. Det är ett alternativ för de som är väl insatta och pålästa, man kan inte spela det om man inte är påläst.

Hur ska du göra på lördag?

– Jag har inte bestämt mig än, vi får se, säger Mohammed Malla till Trav365.