Succé för Sportbladets tält på Solvalla

Blev fullt – efter bara att par timmar

avTrav365

1 av 10

Succé för Sportbladets tält på Solvalla.

Redan innan V75-tävlingarna sparkade igång var tältet fullt – och det blev in och utsläpp.

– Fantastiskt kul, säger Sportbladetchefen Pontus Carlgren.


ANNONS: Här kan du spela med Sportbladets experter på V75 - gå med i laget [Extern länk)


Precis som i fjol så har Sportbladet ett eget tält på Solvalla under Elitloppshelgen.

Tältet är placerat i sista sväng och uteläktaren kallas ”Solvallas bästa platser”. Förutom en egen uteläktare så finns det gott om mingelplatser, lounchemöbler, saccosäckar, egna spelluckor och även servering av både mat och dryck.

Charles ”Challe” Berglund är konferencier och Sportbladets populära spelexperter bjuder frekvent på sina bästa speltips.

Sportbladet tältet har redan under lördagen gjort succé. En bra bit före V75-tävlingarna så fick portarna till tältet stängas – då det var fullt. Nu är det in och utsläpp som gäller i tältet.

”Folk trivs verkligen här”

Pontus Carlgren, chef på Sportbladet, är givetvis mycket belåten med att så många människor vill hänga i Sportbladets tält.

– Fantastiskt kul att det är så mycket folk på plats, det var mycket folk redan i fjol men i dag blev det fullt direkt och det tyder på att folk verkligen trivs här, säger Pontus Carlgren.

Inget regn har fallit över Solvalla hittills under lördagen, men vädret är inte på topp. Men i Sportbladet-tältet så trivs gästerna.

– Stämningen är på topp i tältet. Våra populära experter bjuder hela tiden på bra tips och det märks att de är väldigt uppskattade, säger Pontus Carlgren.

Under lördagen spelade ”Sportbladets tältsystem” in drygt 57 000 kronor på V75. Vilket gav bra per andel. Dessutom drog Christoffer Wickman in 6 rätt, på ”V75 i sista stund”, han missade på Charlock Wiking som galopperade i spets, men spelade in över 100 000 kronor. Varje andel blev värd 4 278 kronor.

Under söndagen fick chansen att hänga på vår unika andelsspel igen.

Sportbladet har sitt tält uppe hela tävlingsdagen under lördagen, och även under söndagen. Under söndagen öppnar tältet 10.30, kom i tid för att säkra din plats


ANNONS: Här kan du spela med Sportbladets experter på V75 - gå med i laget [Extern länk)


ARTIKELN HANDLAR OM

Solvalla

V75

Elitloppet

Trav