”Det finns en totalt stenklar spik ikväll”

JACKPOTT PÅ V86: Ensam vinnare tar hem tio miljoner kronor Här är hetaste tipsen

Det är jackpott på V86 i kväll och en ensam vinnare tar hem tio miljoner kronor.

Här får du tipsen som kan göra dig löjligt rik.

– Det finns en totalt stenklar spik, 2 Utility Bus i V86-2, säger V86-experten Patrik Fernlund.

I kväll är det en riktig jackpott-fest i trav-Sverige.

Det ligger tio miljoner i V86-potten, som en ensam vinnare kan ta hem.

Dessutom är det jackpott på V65 som avgörs på Solvalla efter V86, där kan en spelare bli 750 000 kronor rikare.

Här får du tipsen som kan göra dig rik på trav och Solvallas förändringar som görs för att förbättra banupplevelsen.

Från och med i kväll görs några ändringar, V86:s spelstopp är 19.00, Solvalla kör hela V65-omgången själv, det saxas alltså inte mellan Solvalla och Åby och Solvalla har hand om sin egen tv-produktion.

”Perfekt i tid”

– Vi har varit runt på arenan och försökt ta till sig av vad alla kategorier av besökare tycker om banupplevelsen. Xpress är en bra tv-produkt, men feedbacken på plats har varit att upplevelsen blir alltför stressig och ”artificiell”. Nu är tv-produktionen på arenan återigen i vår regi och därmed tar vi ett steg i rätt riktning. Vi jobbar på gradvisa förbättringar hela tiden. Det sker perfekt i tid, då vi går in i en härlig tid där onsdagskvällarna blir en språngbräda mot så väl Elitloppet i maj som Jubileumspokalen i augusti, säger Fredrik Ekman på Solvalla.

Den stora nyheten för Solvalla-besökarna är att twitterexperten Patrik Fernlund @V86experten kliver in i vinnarcirkeln och ger besökarna tips inför V86, V65 och Dagens Dubbel.

Trav365 tog ett snack med tipsexperten, som har hittat flera guldkorn till kvällens tävlingar.

”Den förlorar inte”

– Det finns en totalt stenklar spik, det är 2 Utility Bus i V86-2, den förlorar inte. Sen har jag en fräck chansspik i 1 Rue du Bac i V86-6, den hästen gick bra i ett tufft lopp senast, enklare nu och ett bra läge.

VIlka miljonskrällar tror du på?

– 11 Eketorpets Tess i V86-5 låter det riktigt bra på från stallet. Trots spåret är det en ruggig miljonskräll att se upp med. Det låter som barfota nu och till nätta tre procent på V86 är det smaskigt!

– Jag vill även lyfta fram Jennifer Tillmans styrning i den sista avdelningen, 11 Royal Fighter. Blir det lite fart är den hästen inte ofarlig. Att sitta med streck för en sådan ”susare” i sista loppet, där de flesta har få streck kvar, är guld värt.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!