Jessica Almenäs

Almenäs slutar med trav-tv: ”Jättetråkigt”

Av: 

Madeleine Brohlin

TRAV

Programledaren och trav-tv:s stora stjärna Jessica Almenäs väljer att sluta med travet.

Det avslöjar Travexpressen.

– Eftersom jag och nya ledningen för Kanal 75 inte har lyckats komma överens om en bra lösning, måste jag i nuläget lägga travet åt sidan, säger hon i ett sms till Trav365.

Jessica Almenäs har varit travet-tv:s stora stjärna i flera år – men nu väljer hon sluta att arbeta som programledare för travsändningarna.

Det avslöjar Travexpressen under tisdagen.

I ett sms till Trav365 förklarar hon beslutet.

– Efter min utmattning i höstas så kan jag inte jobba som förut, utan måste göra någon förändring. Jag är ju också ensamstående tvåbarnsmamma och det är inte möjligt att jobba alla helger längre, skriver hon.

Dessutom har hon och Kanal 75, som producerar travsändningarna, olika viljor.

– Eftersom jag och nya ledningen för Kanal 75 inte har lyckats komma överens om en bra lösning, måste jag i nuläget lägga travet åt sidan. Exakt hur diskussionerna har gått är dock en sak mellan mig och Kanal 75, säger hon.

”Inget lätt beslut”

Men Almenäs kan komma tillbaka till travet i framtiden.

– Det känns jättetråkigt och har inte varit något lätt beslut att ta, för jag älskar verkligen travsporten och mina kollegor jag jobbat med i sändningarna. Stänger dock inga dörrar för framtiden. Med lite andra förutsättningar är det möjligt att jag kan komma tillbaka. Jag känner stor lojalitet mot travet och det har varit en ynnest och ett nöje att ha varit i travpublikens tjänst i nästan 15 år. Mer engagerade och kunniga tv-tittare finns inte. Jag har lärt mig allt jag kan genom att göra trav-tv och jag är för evigt tacksam.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Jessica Almenäs

Trav