Trav

”Nu kör vi all in – mot Café Opera”

Av: 

Christoffer Wickman

Trav365:s Carl Wangle, till vänster i bild, spelade under onsdagskvällen in 420 000 kronor på V86 tillsammans med några vänner
Trav365:s Carl Wangle, till vänster i bild, spelade under onsdagskvällen in 420 000 kronor på V86 tillsammans med några vänner

TRAV

Stora pengar på V86 under onsdagskvällen.

En av de som fick ta del av ”potten” var Trav365:s expert Carl Wangle.

Tillsammans med ett gäng kompisar spelade han in drygt 420 000 kronor.

– Helt fantastiskt, säger han.

Jättefavoriten Mellby Collector med toppkusken Örjan Kihlström gjorde sitt och vann.

Men skrällar som Mountain Cleaver, Doctor Doxey Zenz, Lincoln Lawyer och Jeppas Picasso gjorde att det blev stora pengar på V86 under onsdagskvällen.

Totalt lyckades endast 14 av totalt 557 801 inlämnade system klara alla åtta V86-loppen.

Ett av de vinnande systemen tillhör Trav365:s Carl Wangle.

Tillsammans med ett gäng kompisar jobbade han in storvinsten från sin lägenhet i Stockholm – och nu väntar fest på Café Opera.

”Nu kör vi all in”

– Helt fantastiskt, vi är ett gäng som ska ut på Café Opera nu. Vi är lediga fram till klockan 14.00 i morgon torsdag då vi har seminarium i juridik, så nu kör vi all in i kväll, säger Carl Wangle till Trav365 och fortsätter:

– Vi har öppnat två flaskor champagne och vi som har vunnit är här tillsammans.

Berätta om vinsten!

– Det är tillsammans med några travvänner, som jag brukar spela med. Systemet kostade 2 880 kronor och det var på åtta andelar, fördelat på sex personer.

Hur såg systemet ut?

– Vi spikade Lincoln Lawyer och Barbara L.Hanover, jag utsåg Lincoln Lawyer till V86-omgångens bästa spik, då det var helstängt huvudlag, barfota runt om och en etta som rök i resultatraden.

”Samlades framför tv:n”

Hur såg ni travet?

– Hemma hos mig i Stockholm, och inför sista V86-avdelningen där vi satt med spik på Barbara L.Hanover så samlades alla framför tv:n och när Ulf Ohlsson och Barbara L.Hanover enkelt tog ledningen så kände vi att nu kommer det gå vägen. Fantastiskt roligt, och det här gjorde så att studentkassan utökades och många vänner har redan hört av sig.

Carl Wangle var hjärnan bakom det vinnande systemet där varje andel nu är värd knappt 70 000 kronor, men vännen Marius Kamil flaggade tidigt för Barbara L.Hanover.

– Första helstängt huvudlag och sista starten för i år var ett gott tecken, säger han på väg mot firandet.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!