”V86-skrällen är ett måste på kupongen”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 6 maj på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

Jackpott med 20 miljoner kronor till ensam vinnare. Det står på kvällens V86-meny.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Skrällen är ett måste på kupongen, säger Sportbladets Carl Wangle.

– Jag kan inte annat än tro på seger, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sin spik.


ANNONS: Jackpott 20 miljoner: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med spelstopp klockan 20.30. Omgången kryddas med en jackpott på 20 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 11.43, onsdagen den 6 maj.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Vilket lopp det är, V86-8. Jag har kört det i ”badkaret” och kommit fram till en vinnare. Det är många gasglada kuskar, bakom superhästar, med framspår. Räkna med att et kommer gå fort. Vem kommer då till slut? Jo, Örjan Kihlström med 10 Digital Summit. Jag tror han vunnit enkelt senast utan galopp och då blivit mer spelad här. Jag gillar verkligen den här modellen. Nu nalkas lättning och formen bör vara bra. 10 procent mot favoritens 61.

1 Miss Silver (V86–5) har sett riktigt härlig ut i årets två starter hittills. Senast blev hon fast med mycket krafter kvar och det kan nog göra henne rejält kaxig till den här starten. Läget är perfekt och hon kan öppna klart okej. Lyckas Lilius hålla spets från start så är det snudd på över, vill jag påstå. Annars är hon garanterad en fin resa och det brukar spricka upp i dessa ungdomslopp. Vettig spelprocent: jag singlar!

Miljonrensarna

Lyfter fram två underspelade ston i V86-4. Det är mycket pengar att köra om och unga tjejer, här kan det skrälla. Det tror – och hoppas jag. 1 Ester Wibb blir livsfarlig med högt tempo och lucka till slut. Den här donnan kan nämligen hålla fart med sitt fina steg. Tre procent.

En annan häst som måste vara mycket tidig i loppet är 5 Quantal Quetzal. Nu blir det lättning och skulle hon få loppet, ja, då går ingen säker för speeden är det inga fel på. Två procent.

Tänk på att...

... vi har en jättejackpott att se fram emot på V86-spelet, hela 20 miljoner kronor ligger till en ensam vinnare. Vore fint att kamma hem, ska göra mitt bästa.

... omgången körs på Solvalla och Bergsåker denna omgång. Det ska bli fint väder, hoppas på två toppbanor.

... innerspåret är mycket bra bakom bilen på Sundsvalls-banan.

... 2 Malkin (V86-7) är en riktigt bra häst i ljusa stunder och han trivs barfota runt om. Nu blir det även bajk och helstängt. Tidig!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

4 Hail Mary (V86-8) är en ruskigt bra häst som det ska bli mycket spännande att följa framöver och den fyraårige hingsten imponerade stort senast vid seger, och imponerar gör han väl varje gång. Det saknas givetvis inte motstånd i kväll, av det Robert Berghs häst visat hittills är han dock huvudet högre än dessa och det går inte att tro på något annat än seger.

Miljonrensarna

3 Bang Boomerang (V86-1) har inte alls fått det att fungera på slutet och han är inte helt pålitlig, i grund och botten handlar det dock om en kapabel häst för klassen och fungerar han fullt ut gör han absolut inte bort sig. Två procent.

12 Ies Elisabet (V86-2) har lottats till iskallt utgångsläge och ställs mot tufft motstånd, det här är dock en tjej som jag håller högt och med två lopp i kroppen efter paus bör formen vara på väg. Klaffar det under vägen kan hon absolut överraska nu. En procent.

Tänk på att...

... det är jackpott på V86 med hela 20 miljoner kronor till en ensam vinnare. Som jag brukar vara inne på när det gäller V86 så behöver man som travspelare inte göra det för svårt för sig själv. V86 är en svår, tuff och utslagsgivande spelform och man behöver inte vara rädd för favoriterna på samma sätt som när man spelar på V75.

... 2 Hill’s Angel (V86-4) är ett fint treårigt sto från Italien som övertygade stort i fjol med tre segrar på fyra starter. Dock årsdebut och Sverigedebut nu. Hon ska garderas.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Hill’s Angel (V86-4) är en fin märr som inte ser ut så mycket för världen men hon har bra inställning. Hon tog tre raka som tvååring i Italien förra året och såg fin ut. Hon testade Vincennes i slutet på förra året och var bra som trea. Björn Goop körde henne då och gör det nu med. Från ett bra utgångsläge tror jag hon bara är bäst. Tycker hon möter ett lämpligt motstånd dessutom, nej detta tar Goop.

Miljonrensarna

1 Hell Bent for Am (V86-6) gör sin första start i Sverige och är lite spännande, välstammad herre som gjort det bra i USA. För två starter sedan var han med i ett uttagningslopp och var bra som fyra. I finalen hade han bakspår och såg bra ut men galopperade till slut. Har ett perfekt spår med Örjan Kihlström och kan han smyga med då kan han slå till. Glöm inte honom! Fem procent.

2 Malkin (V86-7) trivs över den korta distansen och vann på ett fint sätt på V75 senast efter en perfekt resa. Nu har han ett bra utgångsläge och är garanterad en bra resa, en outsider man inte ska glömma bort. 15 procent mot favoritens 45.

Tänk på att...

... Bergsåker och Solvalla håller i V86-tävlingarna och vi har en jackpott då ingen hittade den omöjliga raden förra veckan.

... Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla bjuder på mycket fina lopp och vi får se snackhästen 4 Hail Mary (V86-8) möta sitt tuffaste motstånd hittills. Han kommer synas rejält och det ska bli kul och se hur han står sig mot några av de bättre i kullen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

1 Miss Silver (V86-5) har suttit fast två gånger nu på kort tid. Det här är en rätt så bra häst som har ett bra läge nu. Hon kan öppna och innern på Bergsåker är mycket bra. Ledningen finns i boken, då torskar hon nog inte, annars bör hon få ett bra lopp. En chansspik!

Blev imponerad av 5 Natorp Bo (V86-6) i senaste starten. Bra spår nu och tränaren vädrar optimism inför loppet. Jag spikar! 23 procent mot favoritens 53.

Miljonrensarna

7 Love No Pain (V86-2) gillar jag och trots att den kan vara lite för kort distans nu, så måste jag varna för henne. Jag tror att Björn Goop kommer passa bra och spår lite längre ut i banan bör göra hästen snabbare och mer pålitlig. Kusken var inne på att hon skulle ha slagit väldigt bra hästar senast, utan galoppen... Tio procent.

2 Malkin (V86-7) kommer säkert att gå upp i procent ännu mer i procent. 15 nu, totalt vansinne, så klart.

Tänk på att...

... det var supersvårt på V86 förra veckan så ingen spelare mäktade med att pricka in alla vinnare. Därför ligger det nu 20 miljoner kronor i jackpott till kvällens travfest.

... det blir maxning på 6 Bastian Boom (V86-1). Hästen ska tävla barfota runt och med en jänkarvagn för första gången. Liten och snabb häst det här, kan ge bra effekt. Fem procent.

... 7 Donners Am (V86-7) kan få en bajk bakom sig för första gången.

... 2 Kinky Boots (V86-8) är en riktigt bra häst. Kan gå barfota runt om nu. Kul idé!


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

2 Hector Sisu (V86-6) är en riktigt lovande talang som höll strålande senast. Det såg ut som att Hector Sisu enkelt kopplade greppet men gav sig sista biten och förlorade på målfoto. Nu är förutsättningarna perfekta och jag tror jag man öppna snabbt. Ulf Ohlsson är lyrisk på den här. Jag spikar utan att tveka.

Miljonrensarna

3 Bang Boomerang (V86-1) är helt ”ospelad”. Jag förstår att många har tröttnat på att hästen aldrig fungerar, men kapaciteten duger gott. Om 2 Totte C.D. inte är överlägsen så är den här skrällen ett måste på kupongen. Två procent.

1 Gulfstream Am (V86-8) har toppchans att leda runt om. Bara 14 procent. Ett fynd!

Tänk på att...

... det är megajackpott på V86. Många lopp är på förhand väldigt öppna.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Hail Mary (V86-8) växer alltmer fram som årets Derbyvinnare i mina ögon och han har sett otroligt fin ut i årets tre starter. Han har ett bra utgångsläge så bör hamna vettigt på det härifrån och även om det är ett riktigt tufft motstånd så håller jag honom som klassen bättre än övriga. Han blir normalt väldigt svårstoppad och jag spikar den här toppfina fyraåringen utan att tveka!

Miljonrensarna

6 Bastian Boom (V86-1) har fin kapacitet och nu blir det troligen barfota runt om och en amerikansk sulky för första gången. Det känns väldigt intressant och han måste streckas tidigt i det här loppet. Se upp! Fem procent.

11 Emirate (V86-4) imponerade vid segern senast på Jägersro. Hon drog inte det roligaste utgångsläget den här gången men blir det bara lite tempo på loppet så kommer hon att fälla många över upploppet. Nio procent.

Tänk på att...

… det är en rejäl jackpott att spela om och en ensam vinnare kan ta hem hela 20 miljoner kronor. Omgången saxas mellan Bergsåker och Solvalla.

... V86-5 ser ut att vara ett väldigt öppet stolopp. Här kommer jag strecka på rejält.

1 Hell Bent for Am (V86-6) är en riktigt fin sort som visade bra fart som tvååring i USA. Gör en väldigt intressant debut i Sverige nu och han ska behandlas med respekt.


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30. Här följer du liverapporteringen i kväll!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!