Stormvarning: Kan ge 35 milj

TRAV

Jackpott på V75 och 35 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Då stormvarnar Timo Nurmos för sin miljonskräll Angelo i Kriteriet.

– Jag tycker att han har möjlighet att vara med och kämpa om segern om det stämmer fullt ut.

Timo Nurmos treårige löfte Angelo slutade tvåa i sitt försök till Kriteriet. Hästen fick ett tufft lopp men kämpade tappert till andraplatsen bakom segermaskinen och snackhästen Pato.

I spårlottningen hade Nurmos otur och fick spår tolv – vilket är det sämsta spåret. Men trots det tror tränaren på sin häst och varnar för kraftigt för sin häst som kan ordna miljoner på V75. Efter lördagens favoritparad på V75 är det i dag jackpott och en ensam vinnare kan ta hem 35 miljoner kronor. Angelo är i skrivande stund bortglömd av spelarna och så här skriver Timo Nurmos om skrällchansen på sin hemsida.

– Angelo hade en liten vila bakom sig i försöket och gjorde med tanke på det ett mycket bra lopp. Han fick ett tufft lopp men kämpade tappert och gav inte upp utan stred hela vägen hem. Det här är en bra och kapabel häst och han har tidigare visat att han tillhör de bästa treåringarna i kullen. Tyvärr har han haft otur med dåliga lägen när det har varit försök till stora lopp. Det har strulat lite men hästen är nu jättebra i ordning och jag tror att han kommer att vara en klass bättre i finalen.

”Jag har feeling”

– Läget är dåligt men han är stark och rejäl och skulle han ha lite tur under vägen är han inte borta. Då är jag inte främmande för att han kan räcka mycket långt och jag har feeling att han kommer att göra ett bra lopp. Jag tycker att han har möjlighet att vara med och kämpa om segern om det stämmer fullt ut. Vi kommer även att rycka alla skor för första gången och köra barfota runt om. Barfota runt om och norskt huvudlag, skriver Nurmos. på hemsidan.