Trav

Vem har glömt bort 7,8 miljoner kronor?

TRAV

Ingen vill ha storvinsten

Spelaren som tog hem 7,8 miljoner på Solvalla för två veckor sedan är fortfarande spårlöst försvunnen. Nu börjar ATG bli oroliga.

– Det hade varit väldigt tråkigt om spelaren är omedveten om vinsten, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

I V64 på Solvalla för exakt två veckor sedan skrällde det till rejält och endast två spelare klarade sig igenom alla avdelningar. Dessvärre är en av vinnarna fortfarande försvunnen.

Det var på Ystads spel och tobak som kupongen lämnades in. Den kostade 240 kronor och innehöll två spikar.

– Det har gått två veckor nu och det är väldigt ovanligt att ingen gett sig till känna efter så lång tid, säger Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Kanske befinner sig vinnaren utomlands eller missat att flera miljoner ligger och väntar.

– Jag hoppas att det är någon som rättat sin kupong och förstått att det blev sex rätt och storvinst. Det hade varit väldigt tråkigt om spelaren är omedveten om vinsten, säger han.

Hasse Svennehed är osäker på om vinnaren kommer att komma fram överhuvudtaget.

– Vi har gjort efterlysningar i flera omgångar nu och vi börjar bli oroliga för att ingen ska hämta ut vinsten. Nu är det upp till kunden att agera.

Vad händer om vinnaren tappat bort sin kupong?

– Om spelaren kan beskriva och motivera sitt V64-system på ett bra sätt, vart och när han lämnade in sitt system så går det att få ut pengarna. Då kan vi förhoppningsvis se att det bara kan vara just den personen som lämnat in det rätta systemet, säger Hasse Svennehed och uppmanar:

– Du som är ägare till kupongen kan hämta ut vinsten hos valfritt ombud, bana eller hos oss på ATG. 7,8 miljoner kronor finns att hämta ut här, när du vill.

Jens Oscarsson/Minimedia

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!