Trav365 listar: Här här hästarna som kan ge 15 miljoner

avMadeleine Brohlin, Trav365, Minimedia

TRAV

Jackpott på Solvalla – V86-hästarna som kan skrälla i kväll

Foto: Kanal 75/ALN
Vincent van Kemp startar i V86-7 och körs av Jorma Kontio.

Jackpott på V86 och 15 miljoner i potten till en ensam vinnare.

Då listar Trav365 hästarna som kan ge miljoner.

Här är V86-hästarna som kan skrälla – lopp för lopp.

Det är dags för årets sista V86-omgång och det är jackpott och 15 miljoner kronor i potten till en ensam vinnare med alla rätt.

Trav365 har granskat dagens kuskintervjuer i Sportbladet och hittat hästarna som kan skrälla och ge dig miljonerna.

V86-1

1. Highland Strikes

Streckad på 6%

– Är en fin häst. Möter tuffare hästar nu men har också fått ett lopp i kroppen. Spåret är bra. Om det löser sig kan hon vinna loppet. Det är inte omöjligt. Alla kan vinna. Formen är uppåt, säger Anna Forssell.

V86-2

11 Anneli Blågul

Streckad på 1%

- Fick gå på 700 kvar och höll väldigt bra men fick stryk i sista steget senast. Han ska gå ­framåt och verkar pigg. Står bra ­inne i loppet och får smyga med, säger Hans-Åke Johansson.

V86-3

1 Onedin Zet

Streckad på 7%

– Känns riktigt bra i jobben men det finns en risk att han behöver ett lopp eller två innan han är helt på topp. Jag tror att han kommer göra en bra insats direkt. Jag blir inte förvånad om han dyker upp någonstans bland de tre. Han har bra kapacitet när han fungerar. Nu känns han som sagt var fräsch igen, säger Daniel Redén.

V86-4

11 Pride Up

Streckad på 1 %

– Var lite seg senast. Kanske inte har fattat vad det går ut på än. Hästen är pigg och schysst. Jag räknar som vanligt med seger men är den obotlige optimisten. Spåret hjälper inte till, säger Lisbeth Borg-Hugosson.

V86-5

4 Fiore Tooma

Streckad på 2 %

– Är en jättefin häst som har växt mycket. Så hon har varit ojämn i loppen. Absolut en av mina bästa tvååringar för dagen. Hoppas hon visar lite av det. Jättefin häst som jag förväntar mig mycket av, säger Jan Nordin.

V86-6

12 Speedway Action

Streckad på 7%

– Var fastlåst senast. Helt ny distans. Kan skrälla med rätt smyglopp, säger Jörgen Westholm.

V86-7

7 Vincent van Kemp

Streckad på 10 procent

 – Är bättre än Amanda. Om han får ett bra lopp är han definitivt före henne i mål. Vincent är bättre än Amanda men har ett sämre startspår. Visst är det möjligt för Vincent att vinna, säger Pekka Korpi.

V86-8

12 Lindsey Trot

Strackad på 3 %

– Har varit bra som satan på slutet. Senast försvann hon bara till vinst trots dödens hela vägen. Hårdare motstånd nu naturligtvis, säger Lars Friberg.

Här hittar du alla Sportbladets kuskintervjuer