Årets butik i fjol – här är bästa tipsen

Foto: Lisen Alfvén, Emma Östlund, Ronja Alm, Magnus Dahlström och Tina Dahlström Bergh från ICA Supermarket Tierp
TRAV

I fjol prisades ICA Supermarket i Tierp som Sveriges bästa ATG-ombud.

Arbetet fortsätter under 2016 – och de har bland annat skaffat en andelshäst tillsammans med kunderna.

Under onsdagen hoppas de på full pott på V86.

– Vi spikar Princess Face och Trabant, säger Tina Dahlström hos ICA Supermarket i Tierp till Trav365.

ICA Supermarket i Tierp fick i fjol ta emot priset som årets ATG-ombud på spelbolaget ATG:s årliga gala i Stockholm.

Butiken hyllades för sitt engagemang för kunderna då de anordnade allt från travresor till grillbjudningar och motiveringen till priset som årets ATG-ombud löd:

För att de på ett föredömligt sätt ser till att det händer något nytt varje dag som lockar såväl gamla som nya kunder”.

Arbetet för butiken har fortsatt under 2016 och de har tillsammans med sina kunder startat en andelshäst hos travtränaren Erik Lindegren – vid namn Edelsa.

Under onsdagen hoppas butiken också kunna glädja sina kunder med en V86-vinst och de bjuder på sina bästa tips.

”Där så sent som i lördags”

– 2016 har inletts bra, vi har hittills inte dragit in några större vinster men det hoppas vi kommer snart och annars har allting varit väldigt bra, säger Tina Dahlström till Trav365 och fortsätter:

– Vi hade väldigt bra ökning på försäljningen i fjol och mycket jippon tillsammans med kunderna, och det var nog det som gjort att vi blev årets ATG-ombud. Att vi jobbar med hjärtat för kunden.

Hur har ni fortsatt det arbetet under 2016?

– Vi har bland annat startat en andelshäst tillsammans med våra kunder, ett treårigt sto som heter Edelsa och som står hos Erik Lindegren. Vår spelansvarige Emma Östlund var ute hos Erik Lindegren med kunderna så sent som i lördags och hälsade på, säger Tina Dahlström och fortsätter:

– Vi var på Gävletravet tillsammans när hon klarade sitt kvallopp och sedan vi köpte henne så har vi varit ute hos Erik Lindegren med kunderna vid tre tillfällen, och det har varit allt från glöggmys till tårtbjudning.

Bästa tipsen

ICA-butiken fick på galan i fjol höra att ingen butik någonsin vunnit titeln årets ATG-ombud två år i följd, vilket direkt fick butiken att sikta på en ny titel.

– Personalen har gjort ett otroligt bra jobb att som livsmedelsbutik bli årets ATG-ombud, att göra ett så här bra jobb med något som egentligen är en tjänst till kunderna. Vi tycker det är roligt och jobbar som sagt med hjärtat, och det kommer vi fortsätta med.

Under onsdagskvällen avgörs V86 Xpress på huvudstadsbanan Solvalla i Stockholm, och butiken har givetvis ingenting emot om de sätter full pott.

– Vi spikar Princess Face och Trabant, andelssystemet heter ”grymma Jimmy” och det är en kille som det gått ganska bra för som gör det systemet, han satte en V75:a för bara någon helg sedan, säger Tina Dahlström.

Se nedan för ICA-butikens V86-system

ARTIKELN HANDLAR OM

Tierp