Miljonskrällarna på V75: ”Måste varna!”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Eskilstuna • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Sportbladets experter Christoffer Wickman, Mario Lipovac och Erik Pettersson ger sina bästa miljontips inför V86 och V75.

Lördagens V75:a avgörs på Eskilstuna.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemet via länkarna nedan.

– I ett lopp där folk sprider strecken så vill jag varna för denna sexåring, säger Sportbladets Carl Wangle om sitt drag.

– Han är bättre än någonsin, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sin spik.


ANNONS: Här kan du gå med i andelslaget och ta rygg på Sportbladets V75-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag avgörs V75 på Eskilstuna med spelstopp klockan 16.20.

Sportbladets experter har synat omgången med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till lördagens V75-omgång. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet V75 i sista stund. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

1 Accolade (V75-4) vann säkert från dödens senast via 13,8 sista 700 och löser det sig bara från innerspåret tror jag han är bäst i det här loppet. Magnus A Djuse blir bara bättre och bättre som kusk och jag tror han löser den här uppgiften.

8 Bo C. (V75-7) har alltid haft hög kapacitet, men frågan är om han inte är bättre än någonsin just nu? Jag var på plats senast i Örebro och imponerades något oerhört av honom, när han enkelt klev runt sina konkurrenter. Han vinner detta!

Miljonrensarna

8 Urgent Call (V75-1) har lottats till jobbigt utgångsläge men kan öppna kvickt från start och med lite klaff lär han hitta ner i en vettig position, och då tror jag han blir tuff att stå emot. Han var toppbra senast som tvåa och jag håller honom högt.

Tänk på att...

... 7 Anthara Bi (V75-2) givetvis kan vinna sitt lopp, däremot anser jag att hon blir alldeles för hårt spelad i förhållande till vinstchans och därför chansar jag bort henne på V75. Hon var fin senast vid seger i sin comeback men i ärlighetens namn var det klent emot den gången och det är betydligt hårdare emot nu. Har lågt spelvärde!

... 5 Narold Vox (V75-3) ansåg jag först var intressant, men en titt i statistikboken fick mig att dra öronen åt mig. Narold Vox har gjort nio starter över kort distans utan att han har vunnit lopp.

... stallbacken ligger efter mål. Gynnar skallösa.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Perfekt startspår bakom bilen, bra häst, bra tränare och bra kusk. Jag litar fullt ut på 5 Bottnas Fantom (V75-5) på lördag. Hästen var fin i ett lopp på Solvalla i mellandagarna. Lite paus nu spelar ingen roll, Timo Nurmos hästar behöver inte lopp i kroppen och har fått rapporter från gården att banorna hos Nurmos varit mycket bra på sistone. Kan nog vinna loppet på olika sätt. Framåt, Jorma!

Miljonrensarna

Magnus Djuse är en grym kusk, men det blir nog inte helt lätt att lösa uppgiften med 1 Accolade i V75-4. Hästen är riktigt bra, men läget gör strulrisken monumental. Lyfter två andra hästar i loppet, som ska med tidigt, om man garderar. Det är 3 Justwalkonby, som varit bra på sistone och tränaren Joakim Elfving har form.

Den andre, 6 Star’s Fighter. Körs av vasse Mats Djuse och är mycket startsnabb. Svårluggad om tät...

Tänk på att...

... 6 Doctor Doxey Zenz (V75-1) varit mycket bra på slutet då han kommit till ledningen, nu ser den positionen ut att vara upptagen. Sårbar?

...3 Rapide Cash (V75-2) har sett riktigt fin ut i nya regin. Kan öppna. Låter påställt från tränare och kusk.

... Surf’n Turf i all ära, men nu ser det tuffare ut. 2 Ingo (V75-6) och Erik Adielsson svarar ut – och spetsar? Svårslagen då, nu med täta starter.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Har jag läst loppet rätt så blir det riktigt bra fart från start i V75-1. Och jag tror att flera av de betrodda hästarna kan köra bort varandra. Vem det gynnar? Min spik: 11 Pascha Tilly. Utgångsläget spelar inte så stor roll då han inte är så startsnabb. Det är hästens sistavarv som är dennes signum. Kanske slipper brodden nu, vilket är ett plus. När övriga har kört klart kommer Ohlsson. Fort...

Miljonrensarna

Tycker att V75-3 är en enda stor röra och blir inte riktigt klok på loppet. Men kommer inte att gå på Disco Volante som jättelampa från bakspår i alla fall. 6 West Wing är nedstruken nu och gick bra på ”Jägers”. Duger nog långt med klaff. Likaså 7 Deep Sea Dream. Kör i spets – om han kommer dit?

Ingen miljonhäst, men kommer inte att släppa 1 Remarkable Feet
(V75-7). Erik Adielsson upp!

Tänk på att...

... loppen går på Eskilstuna den här lördagen. Innerspåret är inget vidare om man vill ha en bra start.

... 3 Sign Me Up Too (V75-1) kan få på sig ett blinkers-huvudlag för första gången. Emilia Leo vill verkligen köra sin häst i ledningen.

... 1 Accolade (V75-4) har överkapacitet för sitt lopp, men ett lurigt spår.

... 5 Bottnas Fantom (V75-5) ska ha en bra chans att vinna sitt lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

Har hittat en rolig spik i V75-4 som är ett ungdomslopp, man kanske inte ska spika i de loppen men jag tar en rövare och går på 5 Deep Sea som jag tror har god chans att leda runt om. Victor Rosleff som kör är en duktig kusk som vunnit på V75 förut och jag tror han har god chans att ta ännu en seger denna lördag.

Miljonrensarna

Det har nog aldrig låtit bättre från stallet än vad det gör nu på 2 Snowstorm Hanover (V75-3). Han har faktiskt gått vettigt bakom Propulsion på slutet och denna gång slänger man på ett helstängt huvudlag. Han sitter i ett perfekt andraspår och med Örjan Kihlström i sulkyn kommer han få ett bra lopp. Kan slå till i ett öppet gulddivisionslopp.

Har jagat 6 Xanthis Coktail (V75-6) på slutet och jag tycker han gjort det bra. Han håller bra form och har springspår, senast han hade det hittade man rygg på ledaren och det hoppas jag man gör igen, med lucka i tid tror jag han slår till.

Tänk på att...

... Eskilstuna står för helgens V75-omgång.

... 7 Anthara Bi (V75-2) vann enkelt senast, kan vara så att hon leder runt om men tänk på att hon inte startat i voltstart i Sverige.

... 8 Bo C. (V75-7) var riktigt fin senast, har ett tråkigt utgångsläge men kan allt ibland.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Poddsystem ”Spets & Slut” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]Carl Wangle:

Spikarna

7 Anthara Bi (V75-2) har toppchans och det är bara galopp eller sjukdom emot tror jag. Stall Björn Goop börjar komma igång igen efter en stor svacka och det här är en märr som han håller högt. Hästen segrade på 1.15,7 i comebacken och det var åkandes. Kan säkert en låg 14-tid i spets och då finns det ingen som slår henne. Jag är spänd på att se utvecklingen i hästen. Spik!

Miljonrensarna

5 Deep Sea (V75-4) är snabb ut och trivs i ledningen. Victor Rosleff är duktig och i ett lopp där folk sprider strecken så vill jag varna för denna sexåring. Från ledningen ska han slås. Formen är i alla fall på topp.

9 Odds Indicator (V75-6) har gjort flera topplopp på V75 utan att få vinna. Blir bortglömd och måste räknas i det här loppet igen även fast tränaren själv kör nu.

Tänk på att...

... 7 Deep Sea Dream (V75-3) har mött bättre hästar än detta. Toppchans i spets.

... det blir helstängt huvudlag igen på 6 Doctor Doxey Zenz i V75–1.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Wangles V75-system”. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

6 Doctor Doxey Zenz (V75-1) fick en märkligt aggressiv tryckare från Giuseppe Lubrano senast på Bergsåker samtidigt som banan inte passade Mathias Anderssons häst. Innan dess har hästen sett fruktansvärt fin ut och tränaren själv pratar om att hästen känns finare nu och ska dessutom gå med helstängt huvudlag. Jag tror det är spel mot ett mål och procenten känns för låg.

Miljonrensarna

1 VästerboontheNews (V75-3) känns kraftigt på gång enligt tränare Lars Brindeborg. Senast satt man fast med krafter kvar och nu deklareras det stor satsning mot ledningen för att köra där så länge lampan lyser. Större under har skett och bara spelad på fyra procent.

9 Odds Indicator (V75-6) är spelad på en procent då han är tränarkörd. Det är smått osannolikt felstreckat. Kan absolut vinna.

Tänk på att...

... V75 går på Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna och omgången känns svårlöst.

... vi som vanligt hittar ett öppet försök till Diamantstoet (V75-2) där jag rekommenderar många streck.

... Stefan ”Tarzan” Melander är mycket nöjd med sin 10 Disco Volante i gulddivisionen, V75-3. Men kan det gå vägen från bakspår? Kan profitera på att många gasar från start.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén:

Spikarna

1 Accolade (V75-4) vann enkelt senast med krafter kvar. Han är stark och rejäl och inte beroende av något speciellt löpningsförlopp. Utan galopp vinner han detta.

3 Surf’n Turf (V75-6) har i år hunnit med en start och vann då efter att han gjort grovjobbet på vägen. Har fått ett passande läge här.

Miljonrensarna

5 Narold Vox (V75-3) kan överraska, eftersom han möter lite lättare motstånd.

Tänk på att...

... 6 Doctor Doxey Zenz (V75-1) radat upp fina prestationer på sistone. En oöm travare med fin kapacitet för klassen.

... 4 Indy D. (V75-5) inte räds att göra en del jobb själv. Han har i övertygande stil tagit två segrar på slutet. Kanske tredje här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången:

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

Trav