Satte alla rätt på V86: ”Det är extra kul...”

Sportbladets Mario Lipovac fixade 4 500 kr per andel – till 186 andelsköpare

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: LARS JAKOBSSON/TR BILD
Aragorn As spikades på V86-systemet.

TRAV

Sportbladets travexpert Mario Lipovac satte åtta rätt på V86.

Nu får 186 andelsköpare 4 500 kronor vardera i nettovinst.

– Det är alltid kul att pricka in alla rätt och extra kul när man får glädja fler, säger han.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Under onsdagskvällen delade Jägersro och Solvalla på V86-omgången.

Sportbladets travexpert Mario Lipovac satte alla åtta rätt på andelssystemet ”Marios Femhundring”. Varje system gav 50 537 kronor i vinst och 186 andelsköpare fick tillbaka 4 500 kronor i nettovinst.

En av framgångsfaktorerna var spiken 2 Aragorn As i V86-4, som Mario Lipovac ropade ut som hela omgångens bästa spel i Sportbladets V86-intervjuer, ett system som gav sju rätt.

– Han mycket fin, det var bra rapporter innan och det blev en del skrik på honom. Han infriade förväntningarna och vann enkelt, säger Lipovac och kommenterar vinsten så här:

– Det är alltid kul att pricka in alla rätt oavsett om det är V86, V75 eller någon annan spelform. Det är extra kul när man får glädja fler och ge dem några tusenlappar i bonus. Jag har fått en del kommentarer och alla är väldigt tacksamma.

”Hade uppvisning”

Hur följde du omgången?

– Jag gjorde klart alla systemen runt 19.30 och sedan la jag min lille son i sängen och satt där och följde ATG Live tills han somnade. När han väl somnat satt jag ute i soffan och kollade alla lopp och jobbade in hästarna.

Förutom spiken på Aragorn As, är det någon mer vinnare du är extra nöjd med?

– Dominic Wibb (V86-7) som äntligen fick vinna efter att ha stått på tur för en seger. Jag hade jagat honom och även spikat honom på V75 för några veckor sedan och nu fick man betalt. Det var kapacitetsmässigt bästa hästen men utgångsläget var tråkigt. Adrian Kolgjini körde dock som att han hade bästa hästen och hade uppvisning.

”Väljer att ta ställning”

På lördag avgörs V75 på Romme och under fredagen kommer Sportbladets V75-intervjuer med Mario Lipovac. Han kommer bland annat att spika i kallblodsloppet, V75-2.

– Det ser roligt ut på förhand och jag tycker att Jan-Olov Perssons fina 13 B.W.Rune har en bra chans. Det är tre hästar som sticker ut i kallblodsloppet och jag väljer att ta ställning. Han har imponerat på slutet och slog värsta motbudet Roli Eld utvändigt senast.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN