V75-tips

”V75-procenten just nu är rena skämtet”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: 

Trav365

TRAV

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför lördagens V75-omgång på Axevalla.

– Sju procent nu är ju rena skämtet, säger Sportbladets Erik Pettersson om sin V75-skräll.

– Mitt drag måste tas på allvar, säger Sportbladets Christoffer Wickman.


ANNONS: Experterna spelade in mest i Sverige i onsdags och gav 32 000 kronor tillbaka per andel. Här kan du gå du med i laget och rygga experterna på V75. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

På lördag är det V75 på Axevalla och experterna håller högform:

I onsdags satte laget alla åtta rätt och spelade in totalt 1,7 miljoner på 2,2 system, vilket var mest i Sverige. Varje vinnande system gav 803 612 kronor och 32 144 kronor tillbaka per andel på systemet som kostade 249 kronor.

Onsdagen den 6 februari prickade Sportbladets Mario Lipovac in alla åtta rätt under rekordjackpotten på V86. Varje andel gav en nettovinst på 7 403 kronor. Totalt spelade Mario Lipovac in över 1,1 miljoner kronor.

På förra lördagens V75-omgång prickade flera av Sportbladet-experterna in sex rätt, bland annat Mario Lipovac, Christoffer Wickman, Sportbladets Insider och Nils Larsson. Totalt spelades det in 403 000 kronor.

Här är experternas vassa drag till lördagens V75-omgång på Axevalla. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan.

V75-procenten uppdaterade klockan 10.00, den 16 februari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets system ”V75 i sista stund”. [Extern länk]


Erik Pettersson:

11 Baron Gift (V75-5) blir bortglömd den här gången i ett lopp där han absolut matchar motståndarna. Rickard Svanstedt har fin snurr på stallet och det luktar lite körning i det här loppet. Kan mycket väl komma längst ut i banan och avgöra här.

Slog guldhästar på hemmabanan på nyår, men det verkar folk ha förträngt. Sju procent nu är ju rena skämtet. Kryssade bakom hästar med allt sparat på Åby senast. De krafterna kan nyttjas nu.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V75-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

3 Scarlets Mirakel (V75-6) var lugnt tagen ­inför comebacken senast då man hade det här loppet i tanken, trots det klev han bara runt sina konkurrenter och vann lätt. Han lär vara ännu bättre med det loppet i kroppen och ska tas på allvar. Streckad till tre procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Christoffer Wickmans V75-system. [Extern länk]


Mattias Karlsson, Sportbladets Insider:

1 I Adore You (V75-2) är en fin häst som verkar gilla ledningen. Tränaren är bra och kusken är grym! Det kan dessutom bli helstängt huvudlag den här gången. Vi tror övriga jagar det här stoet förgäves. Bara spelad till tio procent – här kan det vara läge att ta betalt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets system på V75. [Extern länk]


Andreas Örtengren, Sportbladets Livesystem:

15 Thorn Bird (V75-4) är ett roligt drag i omgången i en på förhand öppen avdelning. Min skräll står med dubbla tillägg vilket alltid är tufft, men skulle det klaffa kan det räcka hela vägen.

Enligt stallet så har hon absolut toppform och jag tycker hon är värd att få sätta nosen först snart. Vid tempo så kan skrällen vara ett faktum och just nu är två procent lockande.


Trav365:s liverapporterar från V75 med start klockan 15.00 på lördag.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


Mario Lipovac:

8 Darshana (V75-2) har jag lirat på senaste tiden och hon har gjort bra lopp. Hon har dock inte haft det rätta flytet och inte vunnit än, dock finns det kapacitet och jag väntar på att hon ska få ta sin efterlängtade seger.

I ett väldigt öppet lopp får ni inte glömma att ta med henne för jag tror att en seger kommer när som helst. Hon är streckad på fyra procent, mumma!


ANNONS: Här kan du rygga ”Super-Mario” på V75. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Följ miljonjakten på V75 – med Trav365

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75-tips

V75

V86

V86-tips

Trav

Hästar