Trav

”Kunderna kommer in med champagne”

TRAV

Spelpoolen i Strängnäs är miljonbutiken i hysterisk tipsform.

I lördags drog de in närmare sex miljoner kronor genom två identiska andelssystem.

– Det var bara en tidsfråga när vi skulle vinna igen. 2009 har börjat riktigt bra, säger Patrik Kaldoyo som gjort vinnarsystemen.

Miljonerna regnade över Spelpoolen i Strängnäs när V75 avgjordes i lördags. Två identiska andelssystem på runt 10 000 rader vardera gav till slut närmare sex miljoner kronor till butikens kunder.

Och de 21 spelare som köpte en andel i V75-systemet kan tacka Spelpoolens Patrik Kaldoyo för vinsten. Patrik Kaldoyo som äger och driver butiken gör varje vecka ett stort andelssystem till V75.

– Det känns väldigt bra och jag är jätteglad för kunderna som fick vinna. Det har kommit in många kunder med champagne, tårta och blommor. Många kramar har det blivit med.

Patriks tipsform är minst sagt bra.

– Det var bara en tidsfråga innan vi skulle vinna igen. 2009 har börjat riktigt bra för oss. Vi satte även V5:an på Axevalla, den har vi klarat tre lördagar i rad nu. Sedan hade vi alla rätt på V75:an på Jägersro i januari, då gav det över 400 000 kronor.

Nyckeln till sju rätt i lördags var spiken Can Du Candy.

– Jag kände för Can Du Candy hela veckan. Man blev ju lite orolig när han hamnade i rygg på ledaren, men luckan kom ju till slut.

Spelpoolen är ett liveombud och under sändningen fanns ett tiotal personer på plats i butiken för att kolla på loppen.

– Det var bra stämning och alla höll tummarna. En av dem som var här hade köpt en andel, så det var ju extra kul för honom, säger Patrik Kaldoyo.

Vilka är dina bästa tips för ett bra V75-system?

– Det är många faktorer som spelar in när jag gör raderna. Men jag brukar lämna in så sent som möjligt för ha koll på väder, underlag och barfota-information, säger Patrik Kaldoyo.

Jens Oscarsson/MiniMedia

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!