Vann miljoner på V75 – igen: ’Som en dröm’

Slog till för andra gången under samma vecka

avNils Larsson

1 av 3 | Foto: PRIVAT
Alan Issa drog in 4,1 miljoner kronor på V75.

På nyårsafton drog butiken in 1,8 miljoner på V75.

Under lördagen satt Tullinge Spel alla rätt igen. Vinsten: 4,1 miljoner kronor och 72 000 kronor per andel. Mannen bakom systemet: Alan Issa.

– Just nu känns det som en dröm, säger Alan Issa till Trav365.

Det blev ingen lättlöst V75-omgång på Bergsåker under lördagen och i V75-5 blev det en rejäl smäll då 44-oddsaren Pecorino spurtade till seger tillsammans med Per Linderoth.

”Hade nog morsan klarat av”

Den Henrik Larsson-tränade sexåringen var endast spelad på en procent på V75-spelet och rensade bort 14 972 av de kvarvarande 15 331 systemen och värdet efter den femte avdelningen var 53 232 kronor.

– Det var spår ett och köra rakt fram och flytta ut till slut, det hade nog morsan klarat av. Det löste sig perfekt och hästen avgjorde väldigt säkert, sa Per Linderoth i vinnarcirkeln efter den överraskande segern.

Skräll även i avslutningen

Det blev ännu en storskräll i V75-7 då Örjan Kihlström spurtade till seger med Vincent Chase som var spelad på fyra procent.

– Det var trassligt länge. Fick ett vilsamt lopp men det dröjde länge innan vi fick luckan men när han väl fick det så avslutade han bra. Jag tyckte jag hann dit, sa Örjan.

Vann över 4 miljoner kronor

Till slut var det 28,66 system som fick alla rätt och på 7 rätt blev utdelningen 667 097 kronor.

Allra mest vann Alan Issa hos Tullinge Spel som lämnade in ett system via ATG Tillsammans och där fick man in hela fem stycken sjuor och belöningen blev 4 124 480 kronor på systemet.

– Det är ett tillsammansgäng där 57 stycken delar på vinsten. De satsade 150 kronor var och kan hämta ut 73 000 kronor per näsa, säger Hans G Lindskog, ATG:s vinnarambassadör.

Det var inte första storvinsten hos Tullinge Spel utan så sent som på Nyårsafton lyckades man få full pott och vann den gången 1,8 miljoner kronor.

Mannen bakom systemet: Alan Issa.

”Tackar Alan! Du gjorde lördagskvällen rätt rolig. Bra tippat”, skrev en av vinnarna på sajten.

– Det här är helt otroligt, andra miljonvinsten inom fem dagar. Just nu känns det som en dröm. Först nyårsafton, som man knappt hunnit smälta, och sedan i dag. Måste vara rätt unikt i ett och samma tillsammans-lag. Andelen kostade 150 kronor och kul att ett mindre system kan lyckas med dessa utdelningar, säger Alan till Trav365 på lördagskvällen.

I Västervik fick Tre-T-butiken alla rätt på ett andelssystem i dag och vann 1 016 883 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Västervik