Bjöd på succétips – så vinner han på V75

Publicerad 2012-04-05

Ralf Edström bjöd läsarna på V86-tips som gav 4000 kronor.

Fotbollslegendaren hade inte lämnat in systemet själv, men satt hemma och följde tävlingarna.

– Jag var lite svettig, tänk om jag hade fått alla rätt och inte lämnat in det, säger han.

Ralf Edström.

Ralf Edström har ett stort travintresse och inför V86-tävlingarna på Solvalla i går bjöd han Trav365:s läsare på ett system. Ett bra system skulle det visa sig. Edström hade plockat ut tre spikar – alla vann. Det såg ut att bli en jättesuccé för den före detta fotbollsspelaren, men i den sjätte avdelningen hade han lite otur då Kite Face vann, med liten marginal före Oolong som fanns med på systemet. Det blev dock vinst för de som ryggade Edströms system. Totalvinsten för sex- och sju rätt: 4310 kronor.

– Jag lämnade inte in den raden själv. Jag la in ett system för 100 kronor själv, där plockade jag dock bort 25-oddsaren som vann i V86-1. Men jag fick sex rätt, så jag gick inte back, säger Ralf Edström.

– Jag var lite svettig, tänk om det jag hade fått alla rätt och inte lämnat in, fortsätter han.

”Nöjd med”

Trots att han inte lämnade in systemet själv är det en nöjd Edström dagen efter.

– Det var kul att det gick så bra. Det var lite positiva reaktioner från olika håll. Jag skrev på Twitter att det gick bra och det var folk som skrev och gratulerade.

– Jag satte alla spikar och det är jag väldigt nöjd med.

Inför V86-omgången hade Edström haft usel tipsform, enligt honom själv.

Har det vänt nu?

– Det är skönt att känna att man inte är helt iskall. Nu är jag het, det är bra när det är påsk, säger Ralf Edström med ett skratt.

Har du några tips till helgens V75-omgång på Romme?

– 13 Twigs Tiffany (V75-2) kan bli gynnad av att det blir lite körning från start. Det kan bli lite ”kubbning” om ledningen och det gynnar mitt drag. Kihlström kan fixa det där.

– 7 Timetosaygoodbye (V75-3) är en häst jag tycker om. Det är lika bra att vara konsekvent. Jag tror att han kan knäcka dem. Yarrah Boko är en bra häst, men bricka nio, bakspår, är inte optimalt. Sen har vi Noras Bean också, men jag går på ”Timen”. Det är dessutom min favoritkusk Björn Goop som kör. Han vann med hästen för ett litet tag sedan.