Sportbladets DD-tips

TRAV

Expertens system och tankar

Här är Sportbladets DD-tips till loppen på Eskilstuna.

Tisdag 23 augusti.

✓ DD-1

Rankning: 8–7–1–4–6–3–5.

Kommentar: Order To Fly har varit duktig i två raka segrar­ och vunnit enkelt efter att tidigt ha kommit till ledningen. Det är inte omöjligt att han kan få överta igen efter en bit

om Per Lennartsson kör offensivt. Bra chans till tredje raka.

Prins Alf var chanslös mot Order To Fly senast de möttes.­ Men senast visade han fin form igen då han avslutade bra till seger. Är mycket startsnabb och frågan är vilken taktik­ Kontio väljer. I Am Unique har gjort två starter efter ett långt uppehåll men inte visat någon toppform ännu. Den kanske kommer snart nu med ett par lopp i kroppen. Är startsnabb men det låter som att Peter G Norman är sugen på att släppa och köra bakifrån den här gången.

✓ DD-2

Rankning: 5–3–6–2–10–1–4–12–11–7–8–9.

Kommentar: Carlyn har varit finfin i två raka spetssegrar och vunnit enkelt. Hon har varit kvick ut i voltstart och nu är det debut bakom bilen. Felfri måste hon räknas till en av segerkandidaterna. Det måste även stallkamraten Sete göra. Han övertygade vid debutsegern innan han galopperade bort sig senast. Sköter han sig den här gången kan han vinna igen. Kapish G.L. har tagit två segrar på fyra starter och senast vann han från ledningen. Har öppnat snabbt i voltstart och nu är det debut bakom bilen även för honom. Grant Boko fick hårt tryck i spets av obesegrade Global Trustworthy senast och kunde inte stå emot. Har börjat bra annars. Qvittra C.D. var bra vid spetssegern näst senast. Mötte tuffare hästar senast. Given på kupongen här.

Michael Carlsson

ARTIKELN HANDLAR OM

Trav

Spel