Mario: Jag slår in V86-spiken direkt i kväll

Marios Supernytt: • Experten synar V86 på Jägersro och Solvalla den 22 januari • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V86 på Jägersro och Solvalla den 22 januari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superspiken

Den hittar vi direkt i inledningen i form av 2 Virgin Maiden (V86-1). Hon kördes lugnt fram utvändigt om ledaren senast och avgjorde enkelt till seger och detta är en mycket fin märr. Hon har lottats till ett perfekt utgångsläge i kväll och jag tror att Marc som kör med stort självförtroende för dagen kommer placera henne i ledningen och sedan blir hon svårslagen. Slår in spiken direkt!

Bortglömda hästen

Vi har ett ungdomslopp i V85-5 och här har jag hittat ett roligt drag som står ensam på start. Det är 1 Besim Zero K.V. som jag tror kan leda detta loppet väldigt länge. Hans enda seger han tagit kom från just ledningen och siktet är inställt på det i kväll. Ledningen kan han inte missa och kör Lee i ett jämnt hårt tempo kan det bli långt fram för hästarna på tillägg.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superkusken

I kväll har jag valt Marc Elias som ”Superkusk”, Marc som kör med stort självförtroende och tog två V75-segrar i helgen kan fira framgångar i kväll också. Han kör två betrodda hästar och jag tror han vinner med en av dem i alla fall.

2 Virgin Maiden (V86-1) se under rubriken ”Superspiken”.

12 Super Steve (V86-3) har fått dålig utdelning på slutet och lottats till ett tråkigt utgångsläge. Skulle det bli fart på loppet har han en bra avslutning men att kräva seger går inte. Känns inte så het.

9 Gambit Brodde (V86-7) har gjort många bra lopp på slutet utan att få vinna. Kollar man resultatraden känns det som det kan vara hans tur nu. Han är bra och jag tror han kan fälla allt då det ser ut som det kan bli bra fart från start.

Hetaste utrustningsändringen

5 Cash Cowboy (V86-4) inledde karriären med tre raka segrar och gick på pumpen senast efter att han galopperat. Gillar denna häst och Erik Adielsson upp är intressant, det snackas om jänkarvagn för första gången vilket jag tror kan ge ruggig effekt och han ska räknas tidigt.

Förutsättningarna

Dags för V86 igen och vi har ännu en gång jackpott eftersom sexrättspotten inte gav något förra veckan. En ensam vinnare kan plocka hem 16 miljoner kronor vilket är smaskigt. Tycker att omgången ser mycket intressant ut, några av loppen ser vidöppna ut och jag blir inte förvånad om det smäller till.

Det finns några favoriter som är befogade och i inledningen tror jag att mitt singelstreck, som blir klar favorit, bara är bäst. På V86 har man råd med några favoriter om man samtidigt får med kantbollarna.

Vädergudarna ser ut att vara med oss på både Jägersro och Solvalla med uppehåll och några plusgrader. Stort lycka till!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

Trav