Spelproffset: Så vinner du V75-VM

Foto: Andreas Larsson avslöjar tipsen som gör att du kan vinna på V75.
TRAV

Han har spelat in 80 miljoner på trav och är en av landets vassaste experter.

Nu ger Andreas Larsson dig sina bäst tips inför VM i V75.

– Våga gå emot strömmen och se mycket lopp, säger han.

Boråskillen Andreas Larsson är en av profilerna i Sportbladets Miljonklubben och spelproffset har under åren spelat in cirka 80 miljoner kronor. För några år sedan gjorde Larsson flera olika andelssystem i Borås och många gånger blev det miljonvinster. Men trots den stora vinstsuccén väntar Larsson själv på sin egna miljonvinst.

– Min största vinst är en halv miljon på V65 på Tingsryd. Jag har varit en nos från 2,5 miljoner kronor på V75. Det var dagen innan julafton 2009, det var tråkigt, säger han.

”Klart man ska vara med”

På lördag drar VM i V75 igång och för Anderas Larsson är det givet att delta i tävlingen.

– Ja för fan! Det är klart att man ska vara med. Jag gick med i söndags och jag gillar idéen men jag skulle gärna vilja att man får lite extrapoäng om man spelar in mycket pengar. Enligt mig handlar det om att vinna pengar, och inte ha så många rätt som möjligt.

Vad är bra med V75?

– Har man lite koll och tar sig tid så har man stor fördel mot de övriga spelarna. Om man läser på lite så har man kommit långt på vägen och det blir nästan alltid bra utdelningar, säger Andreas Larsson som här under ger sina tre bästa tips inför VM i V75.