– Det är veckans bästa V75-spikar

TRAV

Global Investment och Opal Hall.

Där har ni experten Ralf Vadsmos V75-spikar i jakten på 50 miljoner kronor.

– Veckans lopp ser kluriga ut på förhand och jag tror det kan bli fina pengar, säger Vadsmo.

Förra lördagens V75-omgång blev relativ lätt och många spelare lyckades pricka in sju rätt. I och med det blev det ingen utdelning på fem rätt, så de pengarna har gått vidare till lördagens omgång på Rommetravet. Då kan en ensam spelare vinna över 50 miljoner kronor. En som satsar på att vinna de pengarna är experten och TV4-profilen Ralf Vadsmo. PÅ atg.se levererar han varje vecka till till V75.

– Veckans lopp ser kluriga ut på förhand och jag tror det kan bli fina pengar. Sportsligt skall det bli intressant att se om segermaskinen Arby's Amalia tar sin tionde raka seger från ett tråkigt utgångsläge. Gulddivisionen ser öppen ut på förhand, men här tar jag ställning och spikar en hedershäst som jag tror kan leda loppet runt om.  Min andra spik för dagen är ny i klassen, men imponerade senast och har en toppkusk i vagnen - jag tror han vinner igen, skriver Vadsmo på atg.se under fliken "V75-hörnan".

”Ser formstark ut”

I V75-3 hittar experten omgångens bästa singelstreck. Det är Björn Goops hedershäst Global Investment som får det förtroendet.

– Ett öppet guldlopp där jag tar ställning och spikar 3 Global Investment som jag tror tar ledningen. Global Investment har avslutat bra två gånger i rad och ser formstark ut för dagen. Får Björn bestämma lite i ledningen tror jag han har toppchans, förklarar experten.

Tränaren supernöjd

I den sista avdelningen ska värdet sticka iväg rejält, enligt Ralf Vadsmo. Där har han hittat en skräll i form av Roger Malmqvists Avalon Spider.

– Roger Malmqvist låter supernöjd med han, skriver experten på atg.se.