Experternas avslag – går emot Maharajah

Foto: Maharajah har inte tävlat sedan maj i år – nu jagar superstjärnan seger i V86-7 tillsammans med kusken Örjan Kihlström.
TRAV

Sportbladets experter går emot onsdagens V86-favorit Maharajah.

Stjärnan gör comeback på Solvalla – men tipsprofilerna tror inte på seger.

– Maharajah är min stora favorithäst men i kväll är det läge att gå emot honom, säger Patrik Fernlund.

Stefan Hultmans stjärna Maharajah är tillbaka på banan efter flera månaders frånvaro.  Under onsdagskvällen går hästen ut i V86-7 och blir hårt betrodd av spelarna.

”Vi spelar inte”

Micke Nybrink och Patrik Fernlund är dock tveksamma till att hästen kommer vinna i comebacken och har hästen som avslag i sina tips.

– Det bär emot att ha Maharajah som avslag, men det är mest för att tona ner förväntningarna. Vi visar hänsyn och ger honom respekt. Låt honom gå ut och stretcha, jogga och slå några bredsidor. Vi spelar inte, skriver Micke Nybrink.

”Behöver några lopp...”

Även Patrik Fernlund, som twittrar som V86-experten från Solvalla varje onsdag, är inne på att Maharajah får svårt att vinna.

– Maharajah är min stora favorithäst men i kväll är det läge att gå emot honom. Han har inte startat på länge och för alla som ”känner” Maharajah vet att han alltid behöver några lopp för att komma i form. Står svårt till också, säger han.