Trav

Tårarna efter segern på V75: Är mitt barn

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

TRAV

Ville Nisonens Virvel lekte hem V75-4 – och tjänade 100 000 kronor.

Efter loppet bröt flickvännen, Martina Björklund, ut i tårar.

– Det går inte att förklara hur detta känns, sa Björklund.

Ville Nisonen är en av de som drabbas då Åke Svanstedt flyttar till USA. När Svanstedts flyttlass går väljer Nisonen att dra igång en egen rörelse och under lördagen gjorde han rejäl reklam för sig. Nisonens egentränade Virvel har under karriären haft stora problem, men på sistone har tränaren hittat nyckeln och nu går allt som på räls. Under lördagen bombade hästen till ledningen tillsammans med sin tränare och sedan kunde ingen stoppa ekipaget. Segern blev enkel och direkt efter loppet blev Nisonens flickvän, Martina Björklund, intervjuad i TV4. Hon försökte först hålla tårarna tillbaka – men till slut gick det inte.

– Det går inte att förklara hur det här känns, det är mitt barn. Vi lägger ner jävligt mycket tid på detta, sa Björklund med tårarna rinnande.

”Jag blir bäst”

Ville Nisonen var inte överraskad – och presenterade sig för trav-Sverige på allvar. Nu siktar han på att bli bäst i Sverige.

– Jag är jättestolt. Det är en egentränad häst som haft mycket problem men nu är hon jättefin. Det var mycket snack innan loppet, och jag hoppas det blir mycket snack efter loppet nu också om framtidens tränare. Jag tror att jag blir bäst, sa Ville Nisonen innan han åkte till vinnarcirkeln.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!