”Den låga procenten lockar – V86-draget”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

1 av 2 | Foto: MIKAEL ROSENQUIST, LARS JAKOBSSON/TR BILD
Stefan Persson och Ferry Boko är ett av kvällens drag på V86.

Två onsdagar i rad har experterna spelat in miljoner totalt på V86.

Sportbladets superexperter guidar dig inför kvällens V86-omgång på Jägersro och Solvalla med sina skrälltips.

– Den låga spelprocenten lockar, säger Sportbladets Christoffer Wickman om sitt drag.


ANNONS: Experterna spelade in mest i Sverige förra onsdagen och gav 32 000 kronor tillbaka per andel. Här kan du gå du med i laget och rygga experterna på V86 i kväll. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

I kväll är det V86 på Jägersro och Solvalla och experterna har form på V86-liret:

Förra V86-omgången satte laget alla åtta rätt och spelade in totalt 1,7 miljoner på 2,2 system, vilket var mest i Sverige. Varje vinnande system gav 803 612 kronor och 32 144 kronor tillbaka per andel på systemet som kostade 249 kronor.

Onsdagen innan, den 6 februari prickade Sportbladets Mario Lipovac in alla åtta rätt under rekordjackpotten på V86. Varje andel gav en nettovinst på 7 403 kronor. Totalt spelade Mario Lipovac in över 1,1 miljoner kronor.

Här är experternas vassa drag till kvällens omgång. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan.

V86-procenten uppdaterade klockan 10.10, den 20 februari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på experterna i kväll. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

3 Ferry Boko (V86-5) har inte vunnit på länge, men det måste bara vara dags för honom när som helst och det kan mycket väl vara nu. Powderfinger är bra, men den låga spelprocenten på Ferry Boko lockar, för jag menar: kolla bara avslutningarna han svarat för på slutet! Streckad på fyra procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans lilla system. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladet Insider):

– V86-4 är vidöppet och många spelare kommer att ta många hästar för att överleva på V86. Därav har vi vaskat fram ett intressant drag: 5 Alexia. Det luktar spets och tränaren vill se henne där den här gången. Händer det sedan inget tok så kan det mycket väl hålla hela vägen in i mål. Kör, Malin! Streckad till tre procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet Insider i kväll. [Extern länk]


Mario Lipovac:

8 Gadget de l'Iton (V86-6) var tillbaka senast efter lång frånvaro och mycket skador. Tycker han gjorde det bra och lär gå framåt rejält med loppet i kroppen. Han har lite knepig stil men distansen passar perfekt då han är riktigt stark. Löser det sig från det stängda spåret tror jag han kan skrälla till fyra procent i skrivande stund.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring i kväll, som drog in 1,1 miljoner kronor totalt onsdagen den 6 februari. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Bloggsystem i kväll. [Extern länk]


Erik Pettersson:

– Bajken kan åka på 6 Just Wait and See i V86-7 i kväll och det tycker jag är mycket intressant. Jag tror det blir lite kubbning mellan favoriten 1 Ferrari River och 5 Juan under vägen – det kan mitt drag dra nytta av. Får han åka med i draget och vrida ut till slut kan det smälla till. Sex procent är smaskigt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system i kväll. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

3 Call Me Brodda (V86-3) har nu fått ett intressant läge. Hon är snabb ut och jag vet att man siktar mot ledningen i detta stolopp över medeldistans. Senast på Kalmar fick man gå i dödens från ett tråkigt läge och såg ut att ha en del krafter kvar när galoppen kom i början på upploppet. Tränare Thomas Madsen tycker hästen är väl förberedd och jag blir inte ett dugg förvånad om Stefan Söderkvist leder detta runt om. Sju procent lockar.

Trav365:s liverapporterar från V86 med start klockan 19.30 i kväll. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets Livesystem i kväll. [Extern länk]


ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V86-tips

V75-tips

V75

Trav

Hästar