Miljonvinnaren: ”Han är min V75-rysare”

Joakim, 51, drog in 5,4 miljoner förra lördagen – bästa tipsen på V75

1 av 2 | Foto: PRIVAT
Joakim Widén.
TRAV

Förra lördagen spelade Joakim Widén, 51, in 5,4 miljoner kronor på V75.

Nu siktar han på att fälla flera favoriter – för en ny miljonjakt.

– Det känns som tipsformen är bra, säger han och skrattar.

För två år sedan bjöd den 51-årige IT-säljaren Joakim Widén in 40 personer via Facebook till sitt V75-lag på sajten ATG Tillsammans.

Förra lördagen satte han sju rätt på sitt system och drog in 5,4 miljoner kronor.

Totalt gav varje andel 143 616 kronor och Joakim hade själv två egna andelar plus andelar till sina döttrar.

– Det har varit väldigt väldigt positiva reaktioner. Allt möjligt ska handlas, bilar, klockor och resor från lagmedlemmarna, säger Joakim och fortsätter:

– Jag har landat i vinsten och tar det med ro. Jag hade bestämt sedan tidigare att jag ska ut och resa men det kan nog bli något senare i år också.

”Helkass form”

På lördag avgörs V75 på Eskilstuna och det finns flera storfavoriter – som Joakim Widén vill fälla. Och han känner att formen är bra efter lördagens mångmiljonvinst.

– Man kan väl inte säga något annat. Jag hade helkass form i januari då jag tog ett litet uppehåll. Men på lördag kan det bli svårt, eller annars blir det favoritbetonat. Vädret gör det svårt om det blir skor eller inte. Tipset är att lämna in systemet sent.

Vad är ditt bästa spikförslag i omgången?

– I V75-2 ska man ta med alla hästar eller spika 15 Hankypanky Frances. Jag fick en magkänsla för henne.

– 4 Sir Q.C. i V75–7 har gått konstant uppåt i procenten men senaste starten imponerade och jag tror att Ulf Ohlsson tar minst ett lopp på lördag.

”Jag är tveksam”

För att det ska bli högre utdelning krävs skrällar och Joakim ska försöka fälla två storfavoriter: 5 Olle Rols i V75–6, streckad på 53 procent och 5 Zenit Brick i V75–3, streckad på hela 80 procent.

– Olle Rols har fem raka segrar men startspår fem i volten, jag är tveksam och jag tror att många kommer åka på honom. 2 Dani Boko och 9 Västerbo Grosbois är motbuden.

– Zenit Brick har jag bara rankad som femma i loppet men är med på min lapp. 8 West Wing är min rysare och är min förstahäst.

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

V75