Almenäs: Jag har munkavle

TRAV

Nu är det klart – Jessica Almenäs och OTW får fortsätta att göra TV4:s travsändningar.

Nysatsningen: Ett helt nytt program.

– Det ska bli ett väldigt roligt och utmanande program att leda, säger Jessica Almenäs till Trav365.

Efter mycket om och men är det klart. Kanal75 fortsätter att använda sig av produktionsbolaget OTW för att göra sina travsändningar i TV4. Det innebär att bland andra Jessica Almenäs och Johan Edlund kommer fortsätta att synas i rutan på helgerna.

– Det är klart, vi kommer fortsätta jobba med OTW under 2011, säger Niclas Andersson, vd på Kanal75.

– Det känns jättebra så klart. Det har varit en lång väntan på det här, så man har ju gått och varit väldigt spänd på vad som ska ske. Men vi har ju hela tiden trott och hoppats på att vi skulle få fortsätta göra travsändningar. Så det känns väldigt bra och väldigt kul tycker jag. Inspirerande, säger Jessica Almenäs om beslutet.

”Ser fram emot...”

Nysatsningen under 2011 blir ett helt nytt program som kommer att sändas mellan 18 och 19 på lördagskvällarna. Tidigare har det sänts en sammanfattning av V75 på samma tid – men det här nya programmet kommer vara helt olikt det. Almenäs som kommer att leda programmet skriver så här på sin twitter: ” Bra gjort OTW (mig själv inkluderad) som grejade nytt travkontrakt! Ser fram emot att leda det mest nytänkande travprogrammet sen Sven&Benny”.

Almenäs: ”Fått munkavle”

Men Almenäs är mycket hemlighetsfull angående hur det nya programmet kommer se ut.

– Jag har fått munkavle och får inte avslöja någonting. Dessvärre, jag skulle gärna ha gjort det, för det är ett jättekul program som vi ska göra. Men jag får inte säga någonting om det så vi får vänta. Men jag kan säga att det är väldigt nytänkande, precis som jag skrev på min twitter. Det känns skoj!

– Man måste hela tiden hitta på något nytt för att tittarna ska bli glada.

Tror du att det nya programmet kommer bli populärt?

– Det är jag övertygad om att det kommer bli, eller helt övertygad, det kan man aldrig vara. Men det är ett väldigt bra upplägg och programmet har alla förutsättningar att lyckas. Det ska bli ett väldigt roligt och utmanande program att leda. Man ska vara ödmjuk i sådant här, men det känns som att vi har ett bra program på gång.