”Jag spikar honom i dag”.

TRAV

Se dagens bästa travspel.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

De extra meterna som 9 Stamping hade senast var inget problem för honom att plocka in och jag ser ingen som står tjugo eller tio meter före i dag som ska kunna hålla undan när Stamping kommer farande. V65:an inleds med en favoritseger av 9 Stamping.

DAGENS DRAG

Det handlar kanske bara om två hästar i V65-6, DD-2. 4 Amour Ami och 10 Reven D’Amour. Hade 2 Speedy Gold haft något lopp i kroppen hade han också varit med i striden, men jag tror att Reven D’Amour vinner det här och vi får bättre odds på honom tack vare bakspåret.

DAGENS AVSLAG

Många favoriter på V65:an, men någon ska väl förlora. Kanske 7 Intruder Kronos i V65-4? Han är stark och har bra skalle så distansen är perfekt. Inte många konkurrenter han behöver frukta men han var väl lite seg senast, eller?

Michael Carlsson

DAGENS SÄKRA

9 Stamping (V65-1) rundade till lätt seger i V75 senast trots dubbla tillägg. Har toppform, gillar vinterbana och brodd, samt är gynnad av ett litet fält. Rundar till lätt seger och är en bra spik. Toppchans även för 7 Intruder Kronos (V65-4) som har en perfekt uppgift och krossar allt felfri.

DAGENS DRAG

7 Lönshults Leffe (V65-5) såg riktigt bra ut senast som fastlåst gott om krafter kvar. Han forcerades till ledningen och släppte täten men det lär det inte blir tal om i dag. Från ett perfekt springspår är det spets och slut som gäller för den startsnabbe treåringen.

DAGENS AVSLAG

5 Slavko (V65-2) är stark, entaktad och har nog bäst kapacitet i loppet. Har dock svårt att hålla benen i rätt gångart. Kommer från ett galoppmisslyckande och som storfavorit ifrån ett knepigt femtespår går jag emot och garderar.