Willys-butiken spelade in 1,8 miljoner kr

avCarl Wangle

TRAV

V75 på Bjerke bjöd på miljonregn.

En av de största vinnarna blev Willys i Trollhättan.

Vinsten: 1,8 miljoner kronor.

– Det känns helt fantastiskt, säger Elisabeth Lundström i butiken.

Det blev en supersvår inledning på V75-omgången i Norge.

Efter att storfavoriten Ferrari B.R förlorade V75–1 och superskrällen The Last Ticket vann till en procent försvann över 1,2 miljoner system direkt.

Och efter två avdelningar var det bara 5 255 system kvar.

När Always On Time avslutade omgången från ledningen och vann med minsta möjliga marginal så utbröt stort jubel för flera spelare.

Totalt satte 14,60 system alla rätt på V75-spelet.

Utdelningen: 1 679 890 miljoner kronor.

”Känns helt fantastiskt”

En av de största vinnarna i Sverige var Willys-butiken i Trollhättan. Där spelade man hem över 1,8 miljoner kronor fördelat på tio andelar.

Trav 365 når Elisabeth Lundström som arbetar i butiken.

Och det utbröt stort jubel bland andelsspelarna när V75–7 hade gått i mål.

– Äntligen ska jag säga, jag jobbar på Willys och man köper ju ofta en andel där på helgerna. Det andelsspelet som vi vann har vi alltid haft, det känns fantastiskt roligt.

Var det du som gjorde systemet?

– Nej det var en av mina kollegor, så jag får tacka honom. Men det roliga är att det har varit lite folk i butiken i dag så jag fick ringa runt till kollegor och fråga om de ville vara med på en andel, och de ville det. Så det känns extra kul just nu, säger hon.

Hur ska ni fira det här nu då?

– Min gubbe tog fram en Smirnoff Ice precis nu, så det får bli det, men på jobbet blir det ballonger, tårta och gratis kaffe imorgon. Jag tänkte när du ringde, va fasen är det här, så det här är verkligen jätteroligt, vi har kämpat mycket och det här behövde verkligen butiken, säger Elisabeth Lundström.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Willys