Full pott för liverapporten

TRAV

Det lönar sig att följa Trav365:s liverapport.

Under lördagen bjöd Erik Pettersson på flera vinnare till läsarna.

– Det är kul att det går bra och att andra vinner, säger han.

Fler och fler väljer att följa travtävlingar i Trav365:s livechatt. Och det lönar sig. Varje dag rapporterar vi från banorna runt om i landet. För någon vecka sedan vann Jarl Lång och hans jobbarkompisar sex miljoner kronor i liverapporten. Tidigare har spelare vunnit miljonbelopp i chatten med hjälp av Trav365:s värmningar.

Satt V75-förslaget

Under lördagen, då Romme arrangerade V75-tävlingar, var det Erik Pettersson som skötte rapporteringen. Och han visade strålande tipsform. Han bjöd på omgångens bästa spik Across The Bridge, dragen Ed You, Lome Odin och Calvados Crane. V75-förslaget satt som ett smäck och även DD-förslaget gick in. V75:an betalade över 27 000 kronor för de som ryggade och DD-oddset blev goda 37 gånger pengarna. Flera läsare i liverapporten hyllade Erik och var tacksamma för bra tips.

”Tack Erik för dina tips nu fick vi in 7an”, skrev signaturen Marre. ”Tack för idag, Erik, det får bli MVG”, skrev Hasse.

”Känns riktigt bra”

– Det är kul att det går bra och att andra vinner. I dag hade jag riktigt flyt och "allt" gick in. Vi gör ju det här för att hjälpa läsarna att vinna pengar, det går inte alltid, men när det går bra så känns det riktigt kul, säger Erik Pettersson.