Raymond: Vi blev ensamma på V64

Foto: Det fortsätter trilla in miljonvinster i Raymonds spelbutiker.
TRAV

Raymond Saliba, 50, är en riktig turgubbe.

Kunder i hans spelbutiker vinner miljonvinster på löpande band.

I onsdags blev en spelare, som lämnat in hos honom, ensam på V64 och vann 5,8 miljoner.

– Det måste bara vara tur, funderar butiksägaren.

För fyra år sedan blev en V75-spelare ensam och tog hela potten på över 47 miljoner kronor. Vinnaren hade lämnat in sin kupong hos Direkten i Hallunda, som ägs av Raymond Saliba. Det var då den största vinsten på trav i Sverige och det blev miljonhysteri kring butiken, som ligger i topp av de vinstrikaste butikerna i Sverige, år efter år.

Efter den historiska vinsten har det fortsatt att trilla in miljonvinster i Raymond Salibas butiker. Han äger och driver Direkten i Hallunda och Raymonds Tobak & Spel i Norsborg.

”Är godhjärtad...”

I onsdags var det dags igen. En spelare hade lämnat in en V64-kupong för 120 kronor hos Raymonds Tobak & Spel. Spelaren blev ensam med alla rätt på just den raden och vann över 5,8 miljoner kronor. Nu har alltså spelare i turgubben Raymonds butiker blivit ensamma på både V75 och V64.

–  Jag vet inte vad det är som gör att det är så mycket vinster här, jag måste börja fundera på vad det är som gör det, säger Saliba.

– Jag tror inte att det spelas mer här än vad det gör någon annanstans. Det måste bara vara tur, fortsätter han.

Något speciellt måste det vara, är du en riktig turgubbe?

– Jag är godhjärtad och jag önskar verkligen att mina kunder ska vinna. Det är kanske det som gör det. Det drar kanske turen till sig...

Vana med storvinster

Orten Hallunda är vana vid storvinster på trav. Det är inte bara hos Raymond kunder plockar hem storvinster. Pressbyrån i Hallunda gjorde ett andelsspel förra året och det gick in. Utdelningen: 20,5 miljoner kronor, vilket var den största vinsten någonsin på andelsspel.

– Tyvärr hade jag ingen andel själv. Men jag kommer ändå att somna med ett leende i kväll. En sådan här vinst är jackpott för en spelbutik, berättande Mikael Jansson i butiken, efter vinsten.