Experten: ”Se upp för mitt miljondrag...”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel • Rekordjackpott 23 miljoner

1 av 2 | Foto: MALIN ALBINSSON/TR BILD
Västerbo Highscore är ett av kvällens miljondrag.

avTrav365

TRAV

För att ta hem storvinsten på trav måste du hitta skrällarna.

Sportbladets superexperter guidar dig inför kvällens rekordjackpott på V86 med 23 miljoner i potten.

– Se upp för mitt miljondrag längst ut i banan, säger Sportbladets Mario Lipovac.


ANNONS: 23 miljoner i jackpott! Här kan du gå med i laget och ta rygg på experternas V86-system. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.

I kväll är det V86 på Åby och Solvalla med 23 miljoner kronor i jackpott, vilket kan ge tidernas högsta V86-vinst.

Förra onsdagen spelade hela laget in 270 000 kronor totalt, varav två Sportbladet-system prickade in sju rätt i omgången där ingen spelare prickade in alla rätt. Sportbladet Jackpot gav en nettovinst på 3 315 kronor per andel och Erik Petterssons system gav en nettovinst på 3 089 kronor per andel.

Systemet Travklubben Chans missade miljoner på målfoto, när nollprocentaren 5 Moolger vann före tipset 2 Pyrolator i V86-6.

I lördags spelade hela laget in totalt 235 000 kronor där bland annat Sportbladets Christoffer Wickman prickade sex rätt och spelade in 51 093 kronor i total vinst.

Här är experternas vassa drag till kvällens V86-omgång på Åby och Solvalla. Ta rygg på systemen genom att följa länkarna nedan. V86-procenten uppdaterade kl 14.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på experternas V86-system i kväll. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

9 Enjoy’s Pajazzo (V86-6) är jag helt inne på den här onsdagen och som överraskande lite spelad (åtta procent i skrivande stund) så tar jag tjuren vid hornen och spikar honom fräckt på V86-spelet.

Jag gillade verkligen intrycket på Peter G Normans häst senast då han gick i mål med krafter sparade och jag tycker den här uppgiften ser tilltalande ut. Femåringen tål att gå en repa i spåren till slut och utan större strul blir han svårslagen här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Christoffer Wickmans V86-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

11 Västerbo Highscore (V86-4) har några nyttiga lopp i kroppen och börjar hitta formen. Hans stora styrka är den vassa spurten och från det här utgångsläget kan han få en perfekt resa.

Favoriten är bra men skulle det bli ett tufft upplägg då känns han sårbar, se upp för mitt miljondrag längst ut i banan. Jag läser fyra procent i skrivande stund? Vad händer?!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Super-Marios” V86-system i kväll. [Extern länk]


Sportbladets travredaktion:

– 7 procent på 13 Perfect King (V86-4)? Någon som skämtar? Visst, han var seg senast, men trivs med frisk och klar luft som det ser ut att bli över Stockholm under onsdagen. Ingen i loppet är starkare i alla fall och 2 600 meter är ett klart plus. Kan vara en bedövare i ett öppet lopp.


ANNONS: Här kan du ta rygg på experternas system i kväll. [Extern länk]


Erik Pettersson:

2 Harvey Boko (V86-3) var fin senast bakom V75-vinnaren Okaloosa Bell. Hästen är snabb ut och körs av Johan Untersteiner denna gången, vilket är ett stort kuskplus. Om man ska skrälla över längre distanser är en resa på innerspår a och o. Det här kan bli helt perfekt. Fyra procent är smaskigt!


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

1 Speedy Sallöv (V86-5) kommer med full form och satt fast med rubbet kvar senast vilket brukar kunna betala sig nästa gång. Det låter uppåt från tränare Håkan Jonsson och jag blir inte förvånad om Stefan Persson vinner loppet trots att motståndet är stenhårt.

Hästen har radat upp pallplaceringar på slutet och kanske är det dags med en etta i raden. Min tanke är en vilsam resa och när väl luckan uppenbarar sig på Åbys open stretch, då exploderar det. Två procent i skrivande stund gillar jag.


Trav365:s liverapporterar från V86 med start klockan 19.30 i kväll. Här följer du kvällens liverapportering.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V86-tips

V75

V75-tips

Trav

Hästar