Handbollsstjärnan Johan Sjöstrand vann 2,3 miljoner

Handbollsstjärnan Johan Sjöstrand satte 7 rätt på V75 och vann 2,3 miljoner kronor.

Tio lyckliga andelsköpare delar nu på jättevinsten – 237 000 kronor per andel.

– Det blev lite puls inför sista V75-avdelningen, säger Johan Sjöstrand till Trav365.

Den före detta landslagsspelaren i handboll, Johan ”Hubbe” Sjöstrand, satte i lördags 7 rätt på V75.

Johan Sjöstrand spelade via tillsammans-sajten vinnatillsammans.se in 2,3 miljoner kronor på sitt bolag ”Sjöstrand sjöar”.

Tio andelsspelare hade köpt in sig i ”Hubbes” V75-system för 1 386 kronor och får nu lite drygt 237 000 kronor tillbaka.

Sjöstrand själv jobbade in storvinsten från Tyskland.

”Hör av sig via sociala medier”

– Nu har jag inte Tillsammans själv eftersom jag bor utomlands och inte får ha ATG-konto, utan chefen för vinnatillsammans Per-Arne Chorell sköter inlämningen. Men, folk hör av sig till mig via sociala medier och det är så klart jättekul. Roligt också att det bara är tio andelar, så alla andelsköpare får en rejäl sudd, säger Johan Sjöstrand till Trav365.

Följde du själv travet i lördags?

– Ja, det gjorde jag, normalt brukar vi ha match på lördagar och då kan jag inte följa travet, men nu hade vi match på söndagen så det blev perfekt. Det blev lite puls inför sista V75-avdelningen, det blir det alltid när det handlar om stora pengar.

Så såg systemet ut

Hur såg systemet ut?

– Jag hade spik på Jaques Noir och Carabinieri, Jaques Noir hade jag bra feeling för. Det var nästan garantispets på den med Ulf Ohlsson och ensamt springspår, då Robert Berghs Dear Money från innerspår är lite fransk i gången. Nu blev det hårt i mål, men Jaques Noir visade bra skalle och det blev lite som man hade räknat ut på förhand, spets med en stark och lite trög häst som borde passa bra på distansen.

Den andra spiken, Carabinieri, kom i V75-avslutningen och där blev det aldrig speciellt spännande.

– Det blev ju helt perfekt kört för honom, och det hade man väl inte kunnat tro på förhand, men jag hade bra känsla hela veckan att han skulle ha bra chans att runda det där gänget, säger Johan Sjöstrand.

Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN