”Ingen utmanar”

✓ CHALLE BERGLUND

TRAV

DAGENS SÄKRA

Startsnabbheten blir avgörande i V65-1. 4 Yanantin Boko är snabbare än 3 Highlite Brizard i inledningen och där avgörs loppet. Med Yanantin Boko i spets är det ingen som utmanar och då blir det favorit seger.

DAGENS DRAG

Jag vet inte hur bra 1 Jullan kan hantera innerspåret, men jag vet att lillasystern till Bobtail har en hel del inombords. Det är bara åtta hästar med i loppet, vilket gör att det inte är livsviktigt för Jullan att försvara spets utan hon kan vinna ändå.

DAGENS AVSLAG

Fast i mål med krafter kvar i ett Stochampionats kval var 6 Balett Sund i V65-6, DD-2 och de som såg det ser henne som klar i dag. Jag är inte lika säker på det.

✓ MICHAEL CARLSSON

DAGENS SÄKRA

Yanantin Boko(V65-1) var duktig som trea i Sprintermästaren efter att ha vunnit försöket där han kontrade ut Reven d’Amour. Att trava 1.11,5 i sin nionde start är fantastiskt bra. Han är blixtsnabb den första biten.

DAGENS DRAG

Absolut Young (V65-5) har inte fått till det på slutet. Men treåringen räknas till de bättre i stall Walmann och har bra kapacitet. För tre starter sedan var han bara någon längd efter Zola Boko och Red Hot Dynamite i E3-försöket... Startsnabb och leder länge.

DAGENS AVSLAG

Regine Dínverne(V65-6) har inte fungerat på slutet och gjort bort sig tre gånger i rad. Har ett svårt läge längst ut bakom vingen men blir ändå betrodd på sin kapacitet.