Trav

Köpte Lördagspåse –  vann fyra miljoner kr

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

TRAV

4 053 478 kronor.

Så mycket vann en spelare i Kungsbacka med hjälp av Harrys Lördagspåse. Det vinnande systemet kostade endast 96 kronor att lämna in.

– Det minns jag, det var jätteroligt, säger Siv Bidegård som är ansvarig för förbutiken på Ica Supermarket i Kungsbacka där vinnaren spelade.

Den 12 januari 2008 är ett datum som en travspelare i Kungsbacka sent kommer att glömma. Personen hade då köpt en Harrys Lördagspåse på Ica Supermarket i Kungsbacka inför V75-omgången på Jägersro. Och spelaren fick inte någon anledning att ångra sitt spel. Det blev sju rätt på systemet som endast kostade 96 kronor och vinsten blev 4 053 478 kronor. V75-omgången bjöd på en riktig skräll när Smashing Dame och Jörgen Sjunnesson vann den andra avdelningen. 35 gånger pengarna stod hästen i vinnarodds och var bortglömd av spelarna både på vinnarspelet och V75 – men Harry Boy hade tagit med skrällen. När det sedan blev favoritfall i de övriga loppen också var det bara elva spelare som hade lyckats pricka in sju rätt. De vann då 3 999 520 kronor vardera bara på sju rätt. Och en av de elva var spelaren i Kungsbacka. Siv Bidegård, ansvarig för förbutiken på Ica Supermarket minns vinsten.

– Det minns jag, det var jätteroligt. Vi satte upp röda affischer som fick sitta kvar länge, säger hon.

Vinsten för spelaren i Kungsbacka är den största vinsten hittills med hjälp av Harrys Lördagspåse. Vinnaren är en kvinna från området som valt att vara anonym.

Efter den miljonvinsten har det gått lite trögt för butiken, men på lördag kan det vara dags igen då det är jackpott på V75.

”Kan vara en bra investering”

På lördag är det alltså jättejackpott på V75 på Axevalla. Hela 65 miljoner ligger i potten och en ensam vinnare kan ta hem den största vinsten någonsin på trav. Är du inte påläst, har tid eller kunskap kan du ta hjälp av Harry Boy och Lördagspåsen. Och har du tur blir kanske den eventuella vinsten lika stor som för spelaren i Kungsbacka.

– Det har visat sig historiskt att Harry Boy gett vinster upp till 20 miljoner. Så Harrys Lördagspåse kan vara en bra investering, säger ATG:s PR-chef Hasse Svennehed.

ATG
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!