”Har gjort allting rätt – min tipsetta i kväll”

Expertens DD-tips – onsdag 6 juni

Foto: TR MEDIA
Sportbladets travexpert Martin Berg tippar Dagens Dubbel.

avMartin Berg

TRAV

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Kalmar, onsdag 6 juni.

Spelstopp V86 19.20

DD 21.26

TV12 19.00

ATG Live 18.00

DD-1

Rankning: 8–11–10–7–1–4–5–6–2–3–12–9.

Kommentar: Visserligen har mina två streck riktigt dåliga utgångslägen, men jag tror (och hoppas) att de löser det. För Cashback Pellini har gjort allting rätt i år. Verkligen kommit rätt på det och får ut vad han kan i loppen. Fortsätter på den inslagna vägen. Men även Uccello Jet börjar komma rätt på det och är mycket kapabel. När travet fungerar. Har inte varit att lita på men kommer att utmana om det nu om felfri.

DD-2

Rankning: 7–2–10–3–9–8–1–6–4–11–5–12.

Kommentar: En häst som springer 1.12,8 redan i sin fjärde start måste man så klart ta på stort allvar. Så Spartak Face får naturligtvis tipset. Kommer bli stor favorit. Inte så konstigt med tanke på att det finns väldigt fin kapacitet. Vann senast på en ruskigt vass tid och såg faktiskt inte ut att vara särskilt tagen i mål heller. Kan vinna det här loppet med många olika scenarion. Men Celsius Evo har slagit tipsettan förut. Veijos häst är stark som få och orkar gå hela vägen in i mål. Hoppas få lite hjälp på vägen med hög fart där framme. Han har mycket otjänat än så länge. Utmanar redan?

DD-systemet – 4 rader

DD-1: 8–11.

DD-2: 7–2.

Vem tar spets?

DD-1: Blir inte direkt förvånad om Cash Valley testar i tätpositionen nu, men givetvis kommer Harran Boko ställa frågan oavsett.

DD-2: Snabbe Vespertilio Jet kommer att utmanas rejält av Volt di Ruggero som verkligen vill till täten. Spartak Face testar också framåt, oavsett scenario första.

! Statistikvinnarna

DD-1: Tolv starter för Harran Boko har resulterat i att han fått segerdefilera hela sex gånger. Bäst stats i startfältet.

DD-2: Både Spartak Face och Verdetto R.L. har vunnit tre av fyra lopp, men Spartak var tvåa i sin ”miss”. Får titeln.

Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
ARTIKELN HANDLAR OM