Offensivare takter av Kajsa Frick

TRAV

Kajsa Frick har varit i Paris och kört på Vincennes i helgen, tyvärr med klent resultat. Via sin hemsida meddelar Kajsa följande om sina uppsittningar inom V65.

12 Oceans Eleven i V65-3 sprang på halvfart första varvet senast och det blev sedan för långt fram även om han avslutade bra sista delen av loppet. Han måsta ha tempo för att komma till sin rätt och jag får försöka köra fram tidigt nu. Han lever på sin styrka och ska räknas med viss chans.

1 Aston Hamp i V65-5 var inte alls till sin fördel senast men jag hoppas det berodde på lite strul med skorna så vi återgår nu till den gamla balansen. Han trivs bäst när han får vara med där framme så Leif får ladda allt som går från start. Han känns uppåt i jobben men sviker i lopp så jag vet inte vart han står för dagen.

10 La Fiori i V65-6 var jag lite besviken på senast. Jag tror dock det berodde på att hon fick en genomkörare för tätt in på starten så hon har bara gått lugnt nu och jag hoppas att det har gjort sitt till. Blir det tempo och vi får bra ryggar så kan hon nypa en fin slant.

Kanal75