Miljonmännen: ”Hon har hysterisk form...”

TRAV

Bjuder på tips inför onsdagens Extra V75 – har egna hästen Oliver Kronos till start

Foto: Privat/ NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

Miljonmännen Ivar Bjordal, Jan ”Timo” Timonen och Johan Sjöstrand intar Solvalla och Extra V75.

De bjuder på tårtkalas efter succén med deras V75-häst Oliver Kronos och ska hjälpa banbesökarna att vinna miljonerna.

– Vi varnar för Dance Photo, V75-5, som har hysterisk form, säger Ivar Bjordal till Trav365.

Foto: ALN
Oliver Kronos tillsammans med Johan Sjöstrand och Björn Goop.

Experterna Ivar Bjordal och Jan ”Timo” Timonen samt handbollsstjärnan Johan Sjöstrand har medverkat på Trav365 flera gånger när de har vunnit stort på travet.

De tre killarna är vänner och äger dessutom en häst tillsammans; V75-stjärnan Oliver Kronos som tagit två raka segrar på V75 sedan trion köpte hästen och flyttade den till tränaren Ulf Stenströmer.

Egen avdelning på Solvalla

På onsdag ska gänget fira Oliver Kronos framgångar på Solvalla i samband med den Extra V75-omgången och de passar även på att bjuda in vänner och bekanta att fira vinsterna med dem.

– Vi har samlat ett gäng, det är folk som har följt oss via sociala nätverk, och varit med när Oliver har startat. Även när inte vi har varit med så har de åkt och kikat och hejat på honom. Vi har pratat med Solvalla och de har reserverat en avdelning till oss vid Ströget där kommer vi ha tårta och kaffe för dem som kommer bort. Vi kommer träffas, umgås och prata. Det är begränsat hur många som kan få tårta och kaffe, vi har ju inte så det räcker till 3 000 personer, förklarar Ivar Bjordal.

Hur många blir ni?

– Vad jag har fått indikation på så blir det väldigt många. Bara via Twitter är det 70-80 stycken som sagt att de kommer. Vi hoppas fortfarande att Johan Sjöstrand ska komma hit från Tyskland, han har lite svårt att komma ifrån, säger Ivar.

Spelade in över en halv miljon

Gänget har flera anledningar att fira, förra veckan spelade nämligen Ivar in två stora andelsvinster till kunderna hos Norrviken spel och Tobak i Sollentuna.

– Det blev 560 000 kronor på två spel. Så vi ska fira lite med några av dem som var med och spelade. Vi ska fira allt på en gång ,säger han.

”Bästa kusken i loppet”

Och Oliver Kronos har chansen att göra killarna lyckliga igen då hästen går ut i legendloppet, V75-1, med Olle Goop i sulkyn.

– Det är roligt att Oliver får vara med i ett lopp av den här digniteten. Och Olle betyder mycket för oss, det är en legend.

– Jag personligen tror på mycket bra chans, jag tror Olle har laddat för det här. Med den rutinen som han har tycker jag till och med att vi har den bästa kusken i loppet. Det är en ganska svårkörd häst vi har men det grejar Olle. Vi tror alla tre att det är en mycket bra chans, men det är ett tufft lopp och många rävar i loppet.

Hjälper besökarna att vinna

Trion har även hand om det stora andelsbolaget på Solvalla där besökarna kan köpa in sig för 500 kronor.

– Jag, Timo och Johan fick frågan från Solvalla om vi kunde göra deras stora andelssystem. Det har vi suttit med hela morgonen och fått ihop ett slagkraftigt system.

Kan du avslöja några hästar som ni tror på?

– 12 Dance Photo, i V75-5, har hysterisk form, den vill vi varna för.

8 Nahar i V75-4 är den stabilaste spiken i omgången och så kan naturligtvis 2 Oliver Kronos vara en spik för spelarna i V75-1, säger Ivar.