V75-tips

”En smällkaramell som kan ordna miljonerna”

Sportbladets tidiga V75-tanke • Analys • Spikar • Skrällar • Tidiga systemet • V75 lördag 11 december på Åby

Av: 

Micke Korhonen

TRAV

V75 avgörs på Åby under lördagen.

Här är Trav365:s Micke Korhonens tidiga tanke inför omgången lördagen den 11 december.

Du får tidiga analysen, spikarna, tidiga miljonskrällarna och det tidiga systemet – bland annat.

– Det är en av årets svåraste V75-omgångar. Jag har en smällkaramell som kan ordna miljonerna, säger han.


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]Tidiga kortanalysen:

Mångas favoritbana Åby står som värd för V75-tävlingarna nu på lördag. Det brukar bli bra med pengar till de tappra själar som överlever samtliga sju lopp och även om V75 oftast är svår är lösa tar nog ändå helgens omgång priset som en av de lurigaste som vi spelare bjudits på i år.

V75-1 är inte den tuffaste bronsdivision som skådats. Dessutom hade de på papperet vassaste korten tur i spårlottningen. Jag har svårt att se någon ur kvartetten som startar från bakspår vinna loppet och känslan är att den som streckar fem mer eller mindre helgarderat och därmed kan vända blad. Tipset till 1 Kurri Jari Boko som nyligen vann på V75 och såg riktigt läcker ut. Fyraåringen försöker spåra varje meter även denna gång men den aktuella startmetoden är knappast något plus. Bakom bilen är han rapp ut men de gånger han haft framspår i voltstart så har det resulterat i minst sagt trevande inledningar. Fast det var då och nu är nu. Björn Goop är en jäkel på att snurra upp sina motståndare då det bjuds dessa förutsättningar. Kanske är det så enkelt att Kurri Jari Boko håller ut övriga den första biten och sedan bjuder på ännu en uppvisning? Skor på nu. Han har vunnit med den balansen men brukar tävla barfota runt om.

Att klättra en klass och vinna direkt är svårt nog. Att gå från klass II till bronsdivisionen borde vara snudd på omöjligt. Till helgen ska 6 Prosecco försöka göra just det. Om Kurri Jari Boko är en sköntravande glänsputte så är Prosecco det motsatta, men trots en bitvis ansträngd aktion tar han sig ändå fram och jäklar som han vill vinna. Till skillnad från värsta konkurrenten tycks Carina Balders ögonsten tävla lika bra oavsett balans och lär inte vara allt för missgynnad av barfotaförbudet. Dessutom är han snabb från start. Om kusken prickar rätt kan jag se Prosecco snuva den förmodade favoriten på ledningen. Övriga segerbud är 3 Vicar (kapabel men möjligtvis inte lika vass senast som vid segern), 4 Natorp Bo (kördes snällt senast men avslutade rasande snabbt) och 5 Red Mile Brodde (snabb efter galopp nyligen och kan öppna rappt från alla startspår). Jag tvingas nöja mig med en trio på V75-lappen. Det blir för dyrt annars.

V75-2 är öppet värre och bakom min tipsetta återfinns inte många chanslösa deltagare. Den jag tror mest på är ungdomen 9 Ikaros Sisu. Här har Thomas Uhrberg fått fram en lovande sort. Visserligen har det bara blivit en seger på nio starter men någon ickevinnare är han absolut inte. Jag kan dock inte säga detsamma om pålitligheten. Det har blivit galopp i fyra lopp hittills men jag hoppas att han sköter sig från bakspår. Senast var han ute i ett ramlopp inför V75 och mötte då riktigt bra konkurrenter. Ikaros Sisu var ordentligt uppanmäld den gången och vinnaren Akilles Face är en riktig värsting. En sådan där elak jäkel som placerar häftstift på din skrivbordsstol och under rasten stjäl dina lunchpengar. Skolans rektor har dock tagit översittaren i örat och kvar i klassen återstår det endast elva fromma lamm. Och dessa ska Ikaros ha vettig chans att sätta på sin plats. Vid förlusten mot Akilles senast visade min klocka runt 10/700 och mer kunde man inte begära den dagen. Han besitter fin styrka och borde ses med vettig chans att runda allt under slutvarvet.

Bakom ser det vidöppet ut. 6 Estrella Diamante nöter på bra men imponerade väl inte nämnvärt från ledningen senast? Kanske var det underlaget som spökade den dagen, det får vi ta reda på under veckan i ”Björnkollen”. Hästen är mycket snabb ut men detsamma gäller för flera av de invändiga konkurrenterna. Om jag tror att Björn släpps till ledningen? Nja, känslan är att han får svar och därmed minskar segerchansen. 8 Luringen La Ma är en personlig favorit och fältets kanske flottaste deltagare men även han riskerar en jobbig inledning från bricka åtta. 2 Imperias Juliette är normalt sett ett tidigt segerbud men var uddlös från köposition senast. Hon öppnar dock snabbt och kan blanda sig i spetsstriden. 7 Fighter Simoni är en tuffing med härlig spurtkapacitet. Kan slå till trots läget. 1 Quenchless Tile visade senast upp en oanad startsnabbhet och om jag ställs mot väggen så utser jag honom till spetsfavorit. Untersteiners bidrag känns ändå inte som en häst av V75-kaliber och dessutom står han hårt inne på pengarna.

V75-3 är ett spännande försök till silverdivisionen. Jag stack ut hakan senast 1 Kali Smart startade och räknade med att hon skulle göra slarvsylta av Mellby Free. Tji fick jag. Adrian Kolgjinis talang visade ingen vidare glöd i startmomentet den dagen och det blev sedan ett snällt upplägg. När attacken sedermera sattes in var hon slagen tidigt och stod inte att känna igen. Hon har gjort så vid något enstaka tillfälle och typiskt nog brukar det alltid ske när jag tar ställning till hennes fördel. Visst, hon hade haft två månader mellan starterna men Kolgjinis brukar ha det vältränat och Adrian verkade lika nöjd med träningsjobben som Zlatan är över sina tatueringar. Innerspår bakom bilen borde passa som handsken. Ändå är jag inte säker på att Kali Smart håller ledningen. Nu behöver dock detta inte vara något större hinder på en bana med dubbla open stretch men känslan är ändå att hon efter en eller flera avlösningar där framme i täten kan hamna en bit bak. Skor runt om nu. Hur ska det gå? Din gissning är lika god som min. Det var trots allt på barfotabalans som hon höjde sig flera klasser.

7 Emoji känns snäppet hetare. Danmarks näst bästa häst (efter Extreme) går från klarhet till klarhet. Senast valde kusken något överraskande, åtminstone för mig, att svara ledningen när topphästen Admiral As ställde frågan. Flemming Jensen var dock inte ute och cyklade som valde det upplägget och vi tittare fick se en av årets häftigaste dueller. Sida vid sida kämpade Emoji och Admiral As. Ingen ville ge sig och Kihlström tvingades rycka alla extraväxlar för att få sin uppsittning först över mål. Dansken står fortfarande kvar i klassen och jag undrar hur många av hans konkurrenter på insidan som är intresserade av att svara ledningen när Flemming trycker gasen i botten. Distansen är inget minus, snarare tvärtom. Skotvånget är dock en annan femma. Balansrapporteringen från flera av våra grannländer är under all kritik. På svensk mark har han bara tävlat med skor runt om vid ett tillfälle, med en tredjeplats som följd.

Bakom dessa två lurar främst 2 Dats So Cool som faktiskt var på linje med Emoji nyligen men sedan helt chanslös mot densamme i den efterföljande starten (senast). Eric Martinssons valack är väldigt startsnabb och jag är inne på att han luggar Kali Smart på ledningen, bara för att sedan släppa till första bästa. Visst krävs det lite uppryckning jämfört med senast för att vinna detta men prickar man bara formen lagom till helgen så går ingen säker i spurten. 6 Sweetman har visserligen vunnit över den aktuella distansen men är knappast gynnad av densamma. Senast kunde han inte stå emot Rackham men var trots allt klart före Emoji i mål. Sweetman är rysligt startsnabb och troligen den som övertar ledningen från Dats So Cool. Vilken taktik väljer man sedan? Spets eller släpp till Emoji?

V75-4 är helgens öppnaste lopp. Ingen, absolut ingen, är chanslös. Den som har råd helgarderar och jobbar in en storskräll. Bara tre hästar på start brukar underlätta för damerna med tillägg. Bland de senare döljer det sig gott om speedkulor som kommer med vässade klor. Känslan är att stona kommer från alla håll den sista biten och den med bästa resan vinner troligen. Tipset ges efter stor tvekan till 1 Hattusa som jagar tredje raka segern. Senast vann hon lätt från ledningen och bollade då med 7 North Dakota, som jag för övrigt har högt upp i ranken på lördag. Man ska dock tänka på att hon i vinstloppen på slutet tävlat barfota runt om och tveklöst höjt sig med den balansen. Nu åker skorna på, precis som vid de 14 raka starterna dessförinnan då det som bäst blev ett andrapris. Enda segern med skor togs så långt tillbaka i tiden som 2019, ett år då få, om någon, visste att Corona var något annat än ett ljust lageröl. Hattusa lär spetsa från innern och sedan köras i ledningen, men spika? Knappast.

Det är en smaksak vilka man lyfter fram bland de övriga 14 deltagarna. 4 Emma Häggenäs är tvärspeedig och älskar open stretch. Hon verkar även svag för lurige Peter Ingves som skräller till när man minst anar det. Skorna håller Emma dock inte lika kärt. 15 starter hittills – noll vinster. 6 Nina Ginto har hög kapacitet för klassen och visade senast upp sig från sin bästa sida. Hon är en av få i fältet som kan skylta med fler vinster med skor på hovarna, än utan. 10 Rarity W.F. vann senast trots att hon stod hårt inne på pengarna. Lever på sin fina styrka och duger långt. Glöm heller inte speedkulor som 5 Global Virgin och 8 Rapunzel.

V75-5 kan bli en fartfest. Många spetssugna kuskar över hetsiga 1 640 meter. 1 Beckham var riktigt bra från utvändigt ledaren senast och är helt på topp. Har lottats till ett innerspår bakom bilen och kan öppna, men inte tillräckligt för att blanda sig i spetsstriden väl? Jag tror inte det och att han ska vinna från andra positioner över den aktuella distansen känns långsökt för mig. Rankas ner. 2 Wolf of Wallstreet är måhända inte lika vass som filmen med samma namn men han trivs trots allt med förutsättningarna. Spets över kort distans är guld värt och Conrad Lugauer lär inte lägga några fingrar emellan när startbilen släpper fältet. Minus för skor, visst, men ett hett segerbud oavsett. 3 Bandit Frontline, 4 Borups Umami och 6 Global Lover är andra startkatapulter som lär vilja ha ett ord med i leken. Framför allt den tidigare kan ställa till det för ”Vargen”.

Duon jag tror allra mest på startar dock från bakspår. 9 Behind Bars hamnar högst i ranken. Han verkar ha prickat formen på allvar lagom till helgens äventyr. Senast var han riktigt läcker och kan få loppet kört i halsen på lördag. Åtta segrar har det blivit hittills i karriären – samtliga tagna med skor på hovarna. Barfotaförbudet lär gynna honom alldeles extra och när spetssugna kuskar lekt rommen av sig kliver Johan Untersteiner och Behind Bars in i bilden. 10 Twigs Honor är en tuff konkurrent. Senast straffade han ut sig med startgalopp, gången innan fastnade han med rubbet sparat på V75. Styrkan är det inga fel på, vilket han visade vid segern från utvändigt ledaren nyligen.

V75-6 är ett spelvänligt lopp i den högsta klassen. Legolas Minne har måhända inte lockat hästar av dennes kaliber men det är ändå ett fall framåt jämfört med den gångna helgens utbud. 3 Gareth Boko torde rimligtvis vara hästen att slå och trolig streckfavorit. Han har högsta kapaciteten i fältet och från spår tre blir det en förhållandevis snabb inledning. Gareth är faktiskt inte så värst tokig den första biten och kanske kan köra sig till spets efter en bit? Senast avslutade han vasst i skymundan och min klocka visade 8,8/700. Efter en längre formsvacka tycks han ha hittat sig själv igen och nu kan första vinsten sedan i våras komma. Skor har Gareth inte tävlat med i nuvarande regi men radade upp segrar med den balansen denna årstid för två år sedan.

11 Ble du Gers närmar sig pensionsåldern men har möjligtvis aldrig varit i bättre författning. Frode Hamre har under en längre tid presenterat åldermannen i ett fantastiskt skick och nu hoppar dessutom en viss Björn Goop upp i sulkyn. Jag önskar att fler av oss kunde åldras med samma värdighet som Ble du Gers. 4 Dear Friend lekte nyligen med Gareth Boko och det trots att hon inför det loppet inte hade startat på runt 2,5 månader. Senast avslutade hon bra från kön men hade en helt omöjlig uppgift den gången. Skor har Dear Friend vunnit med vid två tillfällen på svensk mark men är trots allt klart vassast utan kängor på hovarna. Denna uppgift ser dock riktigt spännande ut. Om kusken kan lura iväg henne till spets initialt så lutar säkert mycket åt att han sedan släpper till exempelvis Gareth Boko. Att sedan få luckan på open stretch låter som ljuv dansbandsmusik i mina öron. 1 Lucifer Lane, 7 Martin de Bos och 9 Valokaja Hindö är också värda varsitt streck om man streckar fler än tre, möjligtvis även 2 Dragster som har läget.

V75-7 är ett getingbo. Snåla inte med strecken är mitt bästa råd. I ärlighetens namn har jag svårt att motivera samtliga i valet av tipsetta. Det naturliga vore att lyfta fram 1 Miss Silver som hade lekstuga från dödens senast och tidigare spetsat just från innern i en 8-öppning. Men då fick hon en hel del hjälp av solfjäderseffekten och var exempelvis chanslös att hålla ledningen från samma läge under Elitloppshelgen. Skulle Robert Bergh lyckas med konststycket att svara ut övriga, och göra så utan att det kostar mer än det smakar, så borde hon rimligtvis bli svårfångad. Man ska dock tänka på att hon inte vunnit med skor sedan vintern 2019... 2 Joy Alissa är rysligt startsnabb och utmanar febrilt. Full form i bagaget men även hon missgynnas av barfotaförbudet. En seger med skor hittills i karriären skvallrar inte om stordåd på lördag. Trots detta betalar jag för henne. 3 Betting Pacer är snabb som få och slutade i somras tvåa i finalen av Stosprintern. Då var hon med i en stentuff öppning men avslutade ändå sylvasst vid fritt bakom toppmärren Fifty Cent Piece. Motståndet är inte tuffare den här gången men framgångarna med skor hittills i karriären är trots allt lätträknade. Dessutom startgalopperade hon senast när skorna åkte på, sådant gillar jag inte.

4 Call Me Brodda är väl den som kanske gått bäst med skor av de hetare buden. Tyvärr har hon dragit ett startspår utvändigt om likvärdigt startsnabba konkurrenter och får svårt att hitta till favoritpositionen. Dessutom tycker jag inte att det lyser form om henne för dagen. Att vinna från spår tolv över kort distans, på Åby dessutom, kräver sin karl. Eller dam i detta fall. 12 Svecak Palema får förlita sig på ett överpace av guds nåde men jag vågar verkligen inte avskriva henne trots det genomruttna utgångsläget. Senast stod hon hårt inne på pengarna och kördes därefter. Över mål fanns det dock gott om sparade krafter och hon tycks börja växa in i den absoluta stoeliten. Vore det inte för spåret så hade jag möjligtvis singelstreckat Svecak.

Tidiga spikarna:

I en av de svåraste V75-omgångarna under herrens år 2021 lyser klaringarna med sin frånvaro. V75-2 är en öppen historia och när detta skrivs är strecken rätt jämnfördelade mellan hela sju ekipage, vilket vittnar om att vi spelare har minst sagt svårt att bestämma oss. Man kan givetvis göra det enkelt för sig och helgardera loppet men jag väljer att spika mig ur huvudvärken. 9 Ikaros Sisu är en talang, så mycket vet jag, och senast var han hårdare spelad än en så pass vass rackare som Felix Orlando. Denna har en så där tre miljoner kronor plus dricks på kontot. Ändå hade han inte skuggan av en chans mot Uhrbergs löfte. Helt annat motstånd på lördag och i ärlighetens namn hade jag ingen feeling för någon av de övriga elva och kunde knappt ge en vettig motivering till vem som ska axla manteln som förstareserv ifall min spikidé av någon anledning stryks. Visst kan det skita sig, absolut. Han är osäker och har bara vunnit ett lopp i karriären. Kapacitetsmässigt finns det dock ingen som rör honom i detta sällskap, det är jag rätt övertygad om. Uhrberg har dessutom nerver av stål. Han reder ut detta. Bara för det så har man väl jinxat karln nu?

7 Emoji (V75-3) kommer från en femstjärnig insats och slipper nu Admiral As. Jag är lite inne på att det blir ett offensivt upplägg på nytt och startraketer som Dats So Cool och Sweetman lär väl ändå inte vilja gå i ledningen över denna dryga distans? Jag bankar på att ”Isemanden” Flemming Jensen spänner blicken i vem som än sitter i spets och bestämt kör sig dit efter ett halvvarv. Då borde det trots allt vara toppchans och han blir mitt bästa spikförslag på lördag.

Tidiga skrällarna:

4 Natorp Bo (V75-1) är en högkapabel fyraåring som visade gryende form senast och inte brukar ha några större problem att tävla med skor på hovarna. Med rätt resa i ryggar kommer Natorp spurta ner många över upploppet. Jag hade förväntat mig en bra mycket högre streckprocent än måndagens 0,3.

5 Global Virgin och 6 Nina Ginto vill jag varna för i V75-4. Båda är vassa spurtare och kommer från färska segrar. Det är givetvis svårt att säga hur mycket sämre duon blir då man inte längre kan tävla barfota men framför allt Nina har fina meriter med samtliga balanser. Min stora smällkaramell som kan ordna miljonerna är dock 8 Rapunzel som blivit bortvald av tränaren. Kevin Oscarsson är dock en vass ersättare och Rapunzel är glödhet för dagen. Senast avslutade hon jättebra som knappt slagen tvåa med runt 10/700.

3 Bandit Frontline (V75-5) är måhända inte bästa hästen i fältet men är ruskigt snabb den första biten och kanske, kanske kan hitta antingen spets eller rygg på ledaren. Skorna brukar sitta på och distansen passar lika klockrent som en stor dos Markoolio på Atlanten. Streckad på under en procent i nuläget! Min Prosecco är redan på kylning...

12 Svecak Palema (V75-7) är bortlottad men kan profitera på ett förmodat hårt tempo inledningsvis. Det finns ingen märr i fältet som är tuffare och jag räknar kallt med att hon plockar ner den ena konkurrenten efter den andra under slutvarvet.


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Tidiga tanken-systemet:

V75-1: 1, 4, 6 (5-3)

V75-2: 9 Ikaros Sisu (8-6)

V75-3: 7 Emoji (1-2)

V75-4: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 13, 15 (12-9)

V75-5: 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10, 11 (7-8)

V75-6: 3, 4, 11 (1-9)

V75-7: 1, 2, 12 (3-9)

2 160 rader/1 080 kronor

Banfakta, Åby

Banförkortning: Å

Längd: 1 000 m

Bredd: 22,3 m (2140 m), 22,3 m (1640 m)

Upplopp: 180 m

Open stretch: Ja, dubbla

Vinklad startbilsvinge: Nej

Källa: Svensk Travsport.

Startlistor:

V75-1, 2 140 meter volt

1 Kurri Jari Boko - Goop B 1 0 0 4 1 14,4

2 Cruise - Jepson C J 3 1 6 2 4 13,3

3 Vicar - Djuse M A 4 d 2 1 3 14,7

4 Natorp Bo - Nordström P 1 2 d 0 2 11,1a

5 Red Mile Brodde - Persson S 1 1 2 5 3 13,0

6 Prosecco - Kolgjini A 1 2 1 1 1 14,2

7 Bossy Alley - Eklundh A 5 2 5 1 8 14,3

8 Unico Broline - Adielsson E 3 1 4 2 4 12,5

9 Look Håleryd - Untersteiner J 1 5 0 2 3 14,2

10 FromHeaven Idzarda - Sjunnesson J 2 2 d 4 5 16,1

11 Borups Racing - Ecce K 1 1 8 3 1 13,3

12 Quantum Roc - Lähdekorpi H 3 3 1 d 0 14,1

V75-2, 2 140 meter auto

1 Quenchless Tile - Untersteiner J 1 4 2 5 2 14,3a

2 Imperias Juliette - Bergh R 3 1 2 2 0 13,7a

3 Linares - Kolgjini A 1 0 2 4 1 13,0a

4 Bistro Oak - Eriksson C 2 3 1 0 1 13,0a

5 Glacier - Henriksson J 4 1 1 1 5 11,8a

6 Estrella Diamante - Goop B 1 3 1 1 2 14,6a

7 Fighter Simoni - Jepson C J 1 1 8 5 2 14,7a

8 Luringen la Ma - Eklundh A 0 d 1 2 1 13,8a

9 Ikaros Sisu - Uhrberg T 2 2 1 2 2 14,4a

10 The Eagle - Persson S 1 2 0 4 2 12,2a

11 Mr Carioca - Forss M 5 1 1 7 1 13,9a

12 Midnight Special - Eriksson T O 1 2 0 3 0 12,1a

V75-3, 2 640 meter auto

1 Kali Smart* - Kolgjini A 5 1 1 1 6 09,8a

2 Dats So Cool - Djuse M A 1 1 3 2 3 11,4a

3 Alhambra Mail - Takter J 1 2 0 4 3 11,7a

4 Beartime - Jepson C J 6 5 8 3 8 11,0a

5 Randemar R.D. - Ingves P d 2 4 1 d 10,7a

6 Sweetman - Persson S 1 7 0 1 2 09,8a

7 Emoji* - Jensen F 3 2 6 3 2 11,2a

8 Bordeaux S. - Untersteiner J 1 1 3 d 5 10,5a

9 Inertial - Rosleff V 5 3 3 3 1 11,0a

10 Hell Patrol - Goop B 5 6 5 5 2 10,6a

11 Innovation Love - Bergh R d 0 0 1 1 11,6a

12 A Good Point - Adielsson E 4 0 4 5 5 12,2a

V75-4, 2 140 meter volt

1 Hattusa - Jepson C J 6 0 2 1 1 15,4

2 Donna Summer - Rosleff V 3 1 4 2 3 15,1

3 Summer Woodland - Knutsson A 1 2 3 2 5 15,8

2 160:

4 Emma Häggenäs - Ingves P 1 1 5 0 2 15,1

5 Global Virgin - Untersteiner J 2 6 3 0 1 14,8

6 Nina Ginto - Persson S 4 7 5 5 1 14,1

7 North Dakota - Andersson M J 2 1 1 2 4 12,9

8 Rapunzel - Oscarsson K 4 5 2 1 2 14,0

9 Minnucci Zon - Eklundh A 0 7 1 1 d 13,4

10 Rarity A.F. - Eriksson C 1 1 0 6 1 13,8

11 La Sassicaia - Bergh R d 1 1 2 4 14,3

12 Myse d'Erpion* - Goop B 4 5 3 1 0 13,0

13 La Plus Belle - Djuse M A 1 3 3 7 3 14,4

14 Super Sarah - Adielsson E 0 1 1 d 3 15,2

15 Nova Mahiron - Uhrberg T 1 0 2 4 2 12,8

V75-5, 1 640 meter auto

1 Beckham* - Forss M 2 5 1 5 1 12,1a

2 Wolf of Wallstreet - Lugauer C 1 d 1 2 4 12,5a

3 Bandit Frontline - Djuse M A 3 3 1 1 4 12,1a

4 Borups Umami - Untersteiner P 1 0 d 1 1 11,4a

5 Goldfield - Persson S 2 2 3 d 1 12,7a

6 Global Lover - Bergh R 1 2 3 1 1 12,7a

7 Platinum Tile - Adielsson E 0 3 1 4 6 13,7a

8 Holy Ground - Uhrberg T 1 4 2 3 7 12,0a

9 Behind Bars - Untersteiner J 2 8 d 1 1 13,0a

10 Twigs Honor - Goop B 0 3 1 7 d 12,4a

11 Claw - Eriksson K 0 2 1 0 2 12,2a

12 The Baron* - Mikkelborg O 4 2 1 2 5 11,2a

V75-6, DD-1, 2 140 meter auto

1 Lucifer Lane - Nilsson J A 2 6 5 2 6 10,2a

2 Dragster - Adielsson E 5 4 7 5 3 09,6a

3 Gareth Boko - Djuse M A 3 5 2 2 4 09,1a

4 Dear Friend - Untersteiner J d 3 0 1 5 10,4a

5 Speedy Face - Paal W 2 3 2 6 2 10,3a

6 Lionel N.O.* - Antonsen G 1 5 1 1 0 09,5a

7 Martin de Bos - Ingves P d d d d k 10,5a

8 VästerboontheNews - Takter J 0 k 1 3 4 10,4a

9 Valokaja Hindö* - Persson S 5 2 8 0 1 09,3a

10 Star Advisor Joli - Eklundh A 3 2 8 3 0 10,7a

11 Ble du Gers* - Goop B 1 1 1 1 1 10,0a

12 Ubiquarian Face - Kolgjini A 0 3 0 5 0 10,7a

V75-7, DD-2, 1 640 meter auto

1 Miss Silver - Bergh R 0 d 3 1 1 11,3a

2 Joy Alissa - Forss M 4 1 0 1 1 11,1a

3 Betting Pacer - Eriksson K 0 d 5 1 7 10,5a

4 Call Me Brodda - Persson S 0 2 6 3 3 10,5a

5 Tonique - Lindblom Å 5 5 5 4 4 11,1a

6 Sofies Case* - Adielsson E 1 4 1 1 4 11,5a

7 Wallawalla Broline - Djuse M A 4 8 0 4 2 11,6a

8 EenymeenyminymoeDK* - Jensen F 1 6 2 d 1 12,0a

9 Darah Bibo - Untersteiner J 1 4 8 2 4 11,5a

10 Florist - Oscarsson K 2 6 7 0 3 11,6a

11 Chablis Ribb - Jepson C J 3 5 3 4 0 10,1a

12 Svecak Palema - Goop B 0 2 1 d 7 12,1a


ANNONS: V75 på lördag. Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Tidiga V75-tanke”. [Extern länk]


Publisert:

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

V75-tips

V75-tips

V75

Trav

Hästar